Evelace Mallisto Menu

Verkkoesittely

Evelace verkkoesittely on näppärä ja miellyttävä tapa tutustua ja shoppailla ihastuttavia koko perheelle suunniteltuja Evelace alusvaatteita omien ystävien kanssa, etänä kukin omalla kotisohvallaan.

Verkkoesittelyn aluksi on yhteinen videopuheluosuus, jossa asiantuntevan Evelace myyjämme opastuksella sinä ja ystäväsi saatte tutustua alusasujen saloihin. Sen jälkeen jokainen verkkoesittelyn vieras saa oman henkilökohtaisen videopuheluhetken myyjämme kanssa, jolloin keskitymme juuri sinun tarpeisiin ja tarkistamme kahden kesken mitat, jotta alusasut ovat juuri sinulle sopivia. Verkkoesittelyyn osallistuu vain esittelynjärjestäjän kutsumat vieraat. Näin ollen esittely on suljettu tilaisuus mukavasti omien ystävien kesken.

Osallistu verkkoesittelyyn vieraana tai toimi itse esittelynjärjestäjänä.

Evelace esittelyysi saat kutsua 5-9 vierasta. Näin pystymme takaamaan sinulle ja vieraillesi Evelace esittelyn laadukkaan palvelun.

Kiireetön Evelace esittely on miellyttävä tapa viettää pieni hemmottelu hetki ihastuttavien alusasujen ja omien ystävien kanssa.

Verkkoesittelyn järjestäjänä saat VIP-etuna mahdollisuuden ostaa normaalihintaisia tuotteitamme huomattavalla 30 % alennuksella oheisen taulukon mukaisesti, kun verkkoesittelyssä sinulla on mukanasi vähintään kaksi vierasta. Esittelynmyyntiin huomioidaan kaikki esittelyssä ostetut muut kuin VIP-tuotteet.

Esittelyn myyntiVIP-tuotteiden lukumääräAlennus / tuote
1 – 399 euroa130 %
400 – 699 euroa1-230 %
700 – 999 euroa1-330 %
1000 euroa tai yli1-430 %