Evelace Mallisto Menu

Zsport

Ranskalainen Zsport on merkittävä valmistaja teknisten urheiluasujen valmistuksessa. Vuodesta 1981 alkaen Medical Z on valmistanut räätälöityjä painepuristusvaatteita palovamma- ja plastiikkakirurgian potilaille. Vuonna 2000 kysynnän siivittämänä valikoima laajeni Zsport urheilurintaliivien valmistukseen.

Zsportin urheiluliivit ovat ainoana markkinoilla, jotka ottavat huomioon rinnan paino-tilavuussuhteen liikkeessä, jotta rinnan sidekudokset eivät liikkeen vaikutuksesta peruuttamattomasti vaurioituisi. Urheilusuorituksen aikana rinnanpaino 3-5-kertaistuu liikkeen vaikutuksesta, joten nainen saattaa helpostikin liikuttaa jopa 20 kilon rintamassaa jokaisella urheiluliikkeellä.

Zsport urheiluliiveissä on markkinoiden paras tukitaso 5. Tuotekehityksessä ovat myös vahvasti olleet mukana ranskalaiset ammattiurheilijat. Zsport urheiluliivit soveltuvat monenlaiseen käyttötarkoitukseen niin kunto- kuin kilpaurheiluun tai arkikäyttöön, ja niitä myös suosittelevat useat kirurgit rintaleikkauksen jälkeen käytettäviksi rintaliiveiksi.