Evelace Mallisto Menu

Evelace

Evelace on kotimainen naisten ja tyttöjen alusasu-, yöasu- ja muotoilutuotemallisto, joka on suunniteltu erityisesti suomalaisen naisen vartalontarpeet huomioon ottaen. Suunnittelemme tuotteet Suomessa ja valmistamme tuotteet korkealaatuisista materiaaleista. Materiaaleina käytämme pehmeitä ja ihoa miellyttävästi hemmottelevia kankaita ja pitsejä.

Evelace on Evelace Oy:n oma tuotemerkki, ja olemme palvelleet Suomessa jo vuodesta 1995 alkaen. Evelacen erittäin laajan tuote- ja kokovalikoimamme avulla pystymme palvelemaan jokaista naista alusasupukeutumisessa naisen jokaisen ikäkauden tarpeiden mukaan tytön ensiliiveistä lähtien. Evelace alusasut ovat istuvuudeltaan maailman huippua, sillä suunnittelemme tuotteet erilaiset vartalomuodot huomioon ottaen. Testaamme istuvuuden suomalaisten vartalomalleille ennen tuotantoa. Valmistamme tuotantomme hyvin tiukkoihin laatukriteereihin perustuen.

Pelkkä huippu suunnittelu ja tuotantoprosessi ei kuitenkaan yksin riitä, sillä merkittävä osa Evelacen palvelusta on henkilökohtainen pukeutumispalvelu, jota tarjoaa vain Evelacen oma koulutettu jälleenmyyjäorganisaatiomme. Myymme Evelace tuotteita vain kotimyyntinä, jolloin asiakas pääsee sovittamaan hänen vartalolle sopivia tuotteita ammattilaisen opastuksella.

Evelacellä onkin oma jakelukanava alusta alkaen, jossa koko prosessi tuotteensuunnittelusta, valmistuksesta ja laaduntarkistuksen myötä asiakkaan henkilökohtaisen sovitus- ja mitoituspalvelun mukaan lukien, ja istuvuudesta lähtien, ja näin asiakas saa täydellisen kokemuksen juuri hänen vartalolle sopivista alusasuista, yöasuista ja muotoilutuotteista.

Evelacen oman tuotanto- ja jakelukanavan ansiosta pystymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita markkinoiden keskihintaan.