Evelace Mallisto Menu

Tule jälleenmyyjäksi

Aloita nyt alusasumyyjänämme ja nappaa huikeat edut itsellesi. Tule menestymään Evelace jälleenmyyjiemme joukkoon – mukaan Suomen johtavaan alusvaatteiden kotimyyntiyritykseen! Ansaitse elantosi korkealaatuisten alusasujen ja hyvinvoinnin maailmassa ja toteuta unelmasi.

Aloita Evelace jälleenmyyjänä 31.7.2024 mennessä, ja saat huikeita etuja:

Evelace jälleenmyyjänä olet yrittäjänä mukana suomalaisessa alusasujen kotimyyntitoiminnassa ja esittelet Suomessa suunniteltuja laadukkaita Evelace alusasuja. Jo 28 vuotta me Evelace tukun väki ja reilu sata valtuutettua jälleenmyyjäämme olemme rakkaudella alusasuihin palvelleet asiakkaitamme ympäri Suomen. Olet tervetullut mukaan huikealle taipaleellemme.

Evelace myyjänä pääset haastamaan itsesi ja voit tehdä urastasi juuri sellaisen kuin itse haluat. Aloita Evelace yrittäjänä juuri nyt, sillä aloitusmalliston käsiraha on vain 495 €, kun mallistosi lähtee sinulle viimeistään 31.7.2024 mennessä. Voit säästää selvää rahaa jopa 1495 €! Aloitusmaksu sisältää: perusmyyntimalliston, työvälineet ja oheismateriaalit, henkilökohtaisen koulutuksen sekä jälleenmyyntioikeuden toimintakonseptimme mukaisesti Evelace tuotteisiin.

Evelace on laadukasta suomalaista suunnittelua, henkilökohtaista pukeutumispalvelua ja asiakkaan mittojen mukaan istuvia alusvaatteita. Evelace ja Adamen tuotemerkit ovat Evelace Oy:n omia tuotesarjoja. Edustamme myös tunnettuja eurooppalaisia alusvaatemerkkejä kuten Ulla, Selmark ja Zsport. Olemme palvelleet Suomessa laadukkaiden alusvaatteiden ja hyvinvoinnin asialla jo vuodesta 1995.

Koulutamme itse jälleenmyyjämme henkilökohtaisesti ja tuemme ammatillista osaamista valtakunnallisilla koulutuksilla. Jälleenmyyjämme Maarit Kestin sanoin: ”Nämä koulutukset ovat meille jälleenmyyjille tosi tärkeitä ja arvokkaita. Niillä opetetaan meidät tuntemaan tuotteemme ja niillä eväillä pystymme palvelemaan teitä asiakkaita, parhaalla mahdollisella tavalla. Tervetuloa palveltavaksi, olen täällä Sinua varten, että saisit sopivat, mukavat ja kauniit alusasut, jotka antavat Sinulle itsevarmuutta ja saavat vaatteet istumaan päälläsi upeasti.”

Toivotamme sinut tervetulleeksi henkilökohtaisella tervetulolahjalla, ja lahjaksi itsellesi saat valita laajasta mallistostamme Evelace tuotemerkin rintaliivin ja samaan sarjaan kuuluvat kahdet pikkuhousut. Kun itse pääset kokemaan tuotteidemme uskomattoman istuvuuden, niin tiedät, mikä on jo 28-vuotiaan suomalaisen Evelacen menestyksen avain.

Infotilaisuudet

Olet tervetullut tutustumaan meihin ja tulevaan bisnekseesi Evelace infotilaisuudessa, joita järjestämme ympäri Suomen sekä myös vaivattomasti etänä videokokouksena. Infotilaisuus on maksuton eikä velvoita sinua aloittamaan. Viisi ensimmäistä mahtuu mukaan. Voit tutustua meihin ja tuotteisiimme myös järjestämällä oman Evelace esittelyn, ja näet, millaista Evelace jälleenmyyntityö on? Ole yhteydessä ja sovitaan sinulle sopiva aika.

Kerro meille kiinnostuksestasi ja varaa paikkasi pian täyttämällä yhteydenottolomake, lähettämällä sähköpostia myynti@evelace.fi tai soittamalla meille +358 45 657 7735.

Kiinnostuitko?

Lue lisää:

Tutustu myös rekrytointiesitteeseemme.

Täytä yhteydenottolomake, lähetä sähköpostia myynti@evelace.fi tai soita meille +358 45 657 7735, niin soitamme sinulle! Tervetuloa Evelace muodin maailmaan!

Nimi *

Puhelinnumero *

Postinumero ja -paikkakunta *

Sähköposti

Viesti

Rekrytoitavan Evelace jälleenmyyjän tietosuojaseloste: www.evelace.fi/rekrytietosuoja.