Evelace Mallisto Menu

Tule jälleenmyyjäksi

Haemme Evelace jälleenmyyjiä Suomeen

Vuonna 1995 perustettu Evelace on yksi Suomen suosituimmista ja menestyneimmistä kotimyyntiyrityksistä.

Evelace jälleenmyyjänämme myyt laadukkaita naisten, miesten ja lasten alusasuja kotiesittelyissä, kotiputiikissasi tai erilaisissa tapahtumissa. Voit toimia sivu- tai päätoimisena Evelace yrittäjänä. Olet aloittelija myyntiurallasi tai kokenut kotimyyntikonkari, niin me koulutamme sinut alusasujen asiantuntijaksi.

Hyödynnä nyt kesäinen aloituskampanjamme ja aloita Evelace jälleenmyyjänä 31.7.2017 mennessä ja saat huikeat kampanjaedut.

Mallistomme koostuu monipuolisesta ja laajasta alusasuvalikoimasta koko perheelle.

Omien kotimaisten huippusuosittujen Evelace ja Adamen tuotemerkkiemme lisäksi jälleenmyyjänämme saat edustaa myös tunnettuja tuotemerkkejä kuten:

Infotilaisuudet

Pääset hypistelemään koko mallistoa sekä tutustumaan yksityiskohtaisesti Evelace jälleenmyyntityöhön infotilaisuudessa, joita järjestämme aina tarvittaessa ympäri Suomen.

Infotilaisuus on maksuton. Kerro meille innokkuudestasi täyttämällä yhteydenottolomake, lähettämällä sähköpostia myynti@evelace.fi tai soittamalla meille 0400 688 688.

Kiinnostuitko?

Lue lisää:

Täytä yhteydenottolomake, lähetä sähköpostia myynti@evelace.fi tai soita meille 0400 688 688, niin soitamme sinulle! Tervetuloa Evelace muodin maailmaan!

Nimi *

Puhelinnumero *

Postinumero ja -paikkakunta *

Sähköposti

Viesti