Evelace Mallisto Menu

Tule jälleenmyyjäksi

Kuusi tuotetta lahjaksi touko-kesäkuussa aloittavalle

Aloita uusi ura Evelace alusasujen jälleenmyyjänä touko-kesäkuun aikana ja saat perusmyyntimallistoosi kaksi kokonaista tuoteperhettä tuplana, eli saat Cleopatra ja Margarita tuoteperheet kaksin kappalein laajentamaan sovitusmallistoasi. Lisätuotteiden, kaksi liiviä, kaksi housua, toppi kupilla sekä yöpaita, arvo 246 €.

Lue lisää sivuiltamme, mistä alusasujen kotimyynnissä on kyse ja tule infoomme kipin kapin tutustumaan meihin ja tuotteisiimme.

Saat tämän huikean kuuden tuotteen edun muiden aloitusetujemme lisäksi, kun perusmallisto lähtee sinulle touko-kesäkuun aikana, ja ehdit mukaan huippukesämyynteihin.

Evelace on laadukasta suomalaista suunnittelua, henkilökohtaista pukeutumispalvelua ja asiakkaan mittojen mukaan istuvia alusvaatteita. Koulutamme itse jälleenmyyjämme henkilökohtaisesti ja tuemme ammatillista osaamista valtakunnallisilla koulutuksilla. Evelace ja Adamen tuotemerkit ovat Evelace Oy:n omia tuotesarjoja. Olemme palvelleet Suomessa laadukkaiden alusvaatteiden ja hyvinvoinnin asialla jo vuodesta 1995.

Aloita 5.8.2019 mennessä Evelace alusasujen jälleenmyyjänämme, aloitusmalliston käsiraha on nyt vain 290 € – voit säästää selvää rahaa jopa 1700 €!

Toivotamme sinut tervetulleeksi henkilökohtaisella tervetulolahjalla.

Infotilaisuudet

Pääset hypistelemään koko mallistoa sekä tutustumaan yksityiskohtaisesti Evelace jälleenmyyntityöhön infotilaisuudessa, joita järjestämme seuraavasti:

Infotilaisuus on maksuton. Viisi ensimmäistä mahtuu mukaan. Kerro meille kiinnostuksestasi ja varaa paikkasi pian täyttämällä yhteydenottolomake, lähettämällä sähköpostia myynti@evelace.fi tai soittamalla meille 0400 688 688.

Kiinnostuitko?

Lue lisää:

Täytä yhteydenottolomake, lähetä sähköpostia myynti@evelace.fi tai soita meille 0400 688 688, niin soitamme sinulle! Tervetuloa Evelace muodin maailmaan!

Nimi *

Puhelinnumero *

Postinumero ja -paikkakunta *

Sähköposti

Viesti

Rekrytoitavan Evelace jälleenmyyjän tietosuojaseloste: www.evelace.fi/rekrytietosuoja.