Evelace Mallisto Menu

Tule jälleenmyyjäksi

Tule menestymään Evelace jälleenmyyjiemme joukkoon! Ansaitse elantosi korkealaatuisten alusasujen ja hyvinvoinnin maailmassa ja toteuta unelmasi.

Evelace jälleenmyyjänä olet yrittäjänä mukana suomalaisessa alusasujen kotimyyntitoiminnassa ja esittelet Suomessa suunniteltuja laadukkaita Evelace alusasuja. Kotimainen Evelace juhlii juuri nyt 24-vuotistaivaltaan.

Aloita Evelace yrittäjänä juuri nyt, sillä aloitusmalliston käsiraha on vain 290 €, kun mallistosi lähtee sinulle 10.1.2020 mennessä. Voit säästää selvää rahaa jopa 1700 €!

Joulusesonki häämöttää edessä ja nopeana aloittajana pääset heti kiinni vilkkaan sesongin hulppeisiin myynteihin.

Evelace on laadukasta suomalaista suunnittelua, henkilökohtaista pukeutumispalvelua ja asiakkaan mittojen mukaan istuvia alusvaatteita. Koulutamme itse jälleenmyyjämme henkilökohtaisesti ja tuemme ammatillista osaamista valtakunnallisilla koulutuksilla. Evelace ja Adamen tuotemerkit ovat Evelace Oy:n omia tuotesarjoja. Olemme palvelleet Suomessa laadukkaiden alusvaatteiden ja hyvinvoinnin asialla jo vuodesta 1995.

Toivotamme sinut tervetulleeksi henkilökohtaisella tervetulolahjalla.

Infotilaisuudet

Olet tervetullut tutustumaan meihin ja tulevaan bisnekseesi infotilaisuudessa, joita järjestämme ympäri Suomen. Infotilaisuus on maksuton eikä velvoita aloittamaan. Viisi ensimmäistä mahtuu mukaan.

Kerro meille kiinnostuksestasi ja varaa paikkasi pian täyttämällä yhteydenottolomake, lähettämällä sähköpostia myynti@evelace.fi tai soittamalla meille 0400 688 688.

Kiinnostuitko?

Lue lisää:

Täytä yhteydenottolomake, lähetä sähköpostia myynti@evelace.fi tai soita meille 0400 688 688, niin soitamme sinulle! Tervetuloa Evelace muodin maailmaan!

Nimi *

Puhelinnumero *

Postinumero ja -paikkakunta *

Sähköposti

Viesti

Rekrytoitavan Evelace jälleenmyyjän tietosuojaseloste: www.evelace.fi/rekrytietosuoja.