Evelace Mallisto Menu

Tule jälleenmyyjäksi

Evelace on laadukasta suomalaista suunnittelua, henkilökohtaista pukeutumispalvelua ja asiakkaanmittojen mukaan istuvia alusvaatteita. Koulutamme itse jälleenmyyjämme henkilökohtaisesti ja tuemme ammatillista osaamista valtakunnallisilla koulutuksilla. Evelace ja Adamen tuotemerkit ovat Evelace Oy:n omia tuotesarjoja. Olemme palvelleet Suomessa laadukkaiden alusvaatteiden asialla jo vuodesta 1995.

Synttärilahja sinulle

Aloita 1.10. – 12.12. Evelace alusasujen jälleenmyyjänämme ja saat synttärilahjaksi aloitusmalliston käsirahan puoleen hintaan, 170 € (OVH 340 €). Hyödynnä nyt upea synttärikampanjamme ja voit säästää aloitusmaksussa kokonaisuudessaan huikeat 1820 €, kun juuri nyt aloitat Evelace jälleenmyyjänämme.

Synttäriedun lisäksi toivotamme sinut tervetulleeksi henkilökohtaisella tervetulolahjalla.

Infotilaisuudet

Pääset hypistelemään koko mallistoa sekä tutustumaan yksityiskohtaisesti Evelace jälleenmyyntityöhön infotilaisuudessa, joita järjestämme seuraavasti:

Infotilaisuus on maksuton. Viisi ensimmäistä mahtuu mukaan. Kerro meille kiinnostuksestasi ja varaa paikkasi pian täyttämällä yhteydenottolomake, lähettämällä sähköpostia myynti@evelace.fi tai soittamalla meille 0400 688 688.

Kiinnostuitko?

Lue lisää:

Täytä yhteydenottolomake, lähetä sähköpostia myynti@evelace.fi tai soita meille 0400 688 688, niin soitamme sinulle! Tervetuloa Evelace muodin maailmaan!

Nimi *

Puhelinnumero *

Postinumero ja -paikkakunta *

Sähköposti

Viesti

Rekrytoitavan Evelace jälleenmyyjän tietosuojaseloste: www.evelace.fi/rekrytietosuoja.