Evelace Mallisto Menu

Tule jälleenmyyjäksi

Tule menestymään Evelace jälleenmyyjiemme joukkoon! Ansaitse elantosi korkealaatuisten alusasujen ja hyvinvoinnin maailmassa ja toteuta unelmasi.

Aloita Evelace jälleenmyyjänä tammi-heinäkuun aikana, 1.1.–31.7.2021, ja saat huikeita etuja:

Evelace jälleenmyyjänä olet yrittäjänä mukana suomalaisessa alusasujen kotimyyntitoiminnassa ja esittelet Suomessa suunniteltuja laadukkaita Evelace alusasuja. Jo 25 vuotta me Evelace tukun väki ja lähes 150 valtuutettua jälleenmyyjäämme olemme rakkaudella alusasuihin palvelleet asiakkaitamme ympäri Suomen. Olet tervetullut mukaan huikealle taipaleellemme.

Aloita Evelace yrittäjänä juuri nyt, sillä aloitusmalliston käsiraha on vain 295 €, kun mallistosi lähtee sinulle viimeistään heinäkuun loppuun mennessä. Voit säästää selvää rahaa jopa 1695 €!

Evelace on laadukasta suomalaista suunnittelua, henkilökohtaista pukeutumispalvelua ja asiakkaan mittojen mukaan istuvia alusvaatteita. Evelace ja Adamen tuotemerkit ovat Evelace Oy:n omia tuotesarjoja. Olemme palvelleet Suomessa laadukkaiden alusvaatteiden ja hyvinvoinnin asialla jo vuodesta 1995.

Koulutamme itse jälleenmyyjämme henkilökohtaisesti ja tuemme ammatillista osaamista valtakunnallisilla koulutuksilla. Jälleenmyyjämme Maarit Kestin sanoin: ”Nämä koulutukset ovat meille jälleenmyyjille tosi tärkeitä ja arvokkaita. Niillä opetetaan meidät tuntemaan tuotteemme ja niillä eväillä pystymme palvelemaan teitä asiakkaita, parhaalla mahdollisella tavalla. Tervetuloa palveltavaksi, olen täällä Sinua varten, että saisit sopivat, mukavat ja kauniit alusasut, jotka antavat Sinulle itsevarmuutta ja saavat vaatteet istumaan päälläsi upeasti.”

Toivotamme sinut tervetulleeksi henkilökohtaisella tervetulolahjalla.

Infotilaisuudet

Olet tervetullut tutustumaan meihin ja tulevaan bisnekseesi Evelace infotilaisuudessa, joita järjestämme ympäri Suomen sekä myös vaivattomasti etänä videokokouksena. Infotilaisuus on maksuton eikä velvoita sinua aloittamaan. Viisi ensimmäistä mahtuu mukaan. Ole yhteydessä ja sovitaan sinulle sopiva infoaika.

Kerro meille kiinnostuksestasi ja varaa paikkasi pian täyttämällä yhteydenottolomake, lähettämällä sähköpostia myynti@evelace.fi tai soittamalla meille 0400 688 688.

Kiinnostuitko?

Lue lisää:

Tutustu myös rekrytointiesitteeseemme.

Täytä yhteydenottolomake, lähetä sähköpostia myynti@evelace.fi tai soita meille 0400 688 688, niin soitamme sinulle! Tervetuloa Evelace muodin maailmaan!

Nimi *

Puhelinnumero *

Postinumero ja -paikkakunta *

Sähköposti

Viesti

Rekrytoitavan Evelace jälleenmyyjän tietosuojaseloste: www.evelace.fi/rekrytietosuoja.