Evelace Mallisto Menu

Tule jälleenmyyjäksi

Evelace on laadukasta suomalaista suunnittelua, henkilökohtaista pukeutumispalvelua ja asiakkaanmittojen mukaan istuvia alusvaatteita. Koulutamme itse jälleenmyyjämme henkilökohtaisesti ja tuemme ammatillista osaamista valtakunnallisilla koulutuksilla. Evelace ja Adamen tuotemerkit ovat Evelace Oy:n omia tuotesarjoja. Olemme palvelleet Suomessa laadukkaiden alusvaatteiden asialla jo vuodesta 1995.

Hyödynnä nyt upea aloitusmaksukampanjamme ja säästä jopa 1650 € kun aloitat Evelace jälleenmyyjänä viimeistään 10.1.2019.

Kampanjan aikana voit aloittaa jälleenmyyjänä alkaen 340 € aloitusmaksulla ja saat lisäksi upean tervetulolahjan.

Infotilaisuudet

Pääset hypistelemään koko mallistoa sekä tutustumaan yksityiskohtaisesti Evelace jälleenmyyntityöhön infotilaisuudessa, joita järjestämme seuraavasti:

Infotilaisuus on maksuton. Viisi ensimmäistä mahtuu mukaan. Kerro meille kiinnostuksestasi ja varaa paikkasi pian täyttämällä yhteydenottolomake, lähettämällä sähköpostia myynti@evelace.fi tai soittamalla meille 0400 688 688.

Kiinnostuitko?

Lue lisää:

Täytä yhteydenottolomake, lähetä sähköpostia myynti@evelace.fi tai soita meille 0400 688 688, niin soitamme sinulle! Tervetuloa Evelace muodin maailmaan!

Nimi *

Puhelinnumero *

Postinumero ja -paikkakunta *

Sähköposti

Viesti

Rekrytoitavan Evelace jälleenmyyjän tietosuojaseloste: www.evelace.fi/rekrytietosuoja.