Evelace Mallisto Menu

Urheilu

Liikuntamuodosta riippumatta alusasulla on suuri merkitys itse suoritukseen ja suoritusmukavuuteen. Esimerkiksi tuotteen saumarakenteet vaikuttavat suuresti sen käyttömukavuuteen. Urheilualusasun on myös oltava helppohoitoinen, kestävä ja nopeasti huollettava, jotta se on valmiina heti seuraavaa käyttökertaa varten.

Urheilussa rintaliivin tulee tukea rintaa ja pitää se paikallaan kuitenkaan puristamatta.
Silver urheiluliivin suunnittelussa on otettu huomioon rinnan paino liivin ympäryksen ja kuppikoon lisäksi. Tällöin on voitu toteuttaa uudenlainen liivirakenne, joka tukee rintaa ilman rinnan puristamista rintakehää vasten. Silver urheiluliivissä rinnan paino jakautuu tasaisesti.

Rinnan paino kolmin- tai jopa viisinkertaistuu liikkeen aikana riippuen urheilulajista, joten Silver urheiluliivi tukee rintaa liikkeen aikana ja estävät liialliselta liikerasitukselta. Sileät saumarakenteet estävät liiviä hiertämästä ja X-selkäosa antaa käsille riittävästi liikkumatilaa.

Urheilualusasulta tulee vaatia erinomaista hengittävyyttä. Kun käyttää mikrokuituisia tai Fresh Fabrics -alusasuja urheilussa, ihon pinta säilyy kuivempana. Kosteus siirtyy iholta vaatteen päälle. Esimerkiksi lenkkeillessä ja hiihtäessä mikrokuidun tai Fresh Fabrics -alusasujen päällä ei tarvitse olla kuin hengittävä päällysasu kuten esimerkiksi Coretex-puku. Ihoa myötäilevä, miellyttävä pitkähihainen paita ja pitkikset pitävät ihon kuivana eikä niiden päälle tarvitse laittaa paksua paitaa. Alusasu ja urheiluasuste riittävät.

Eveliina Memory foam kaaritueton liivi on tukeva, ryhdikäs ja miellyttävä, ja soveltuu erinomaisesti kevyeen liikuntaan, kuten joogaan.

Pyöräilyssä ja ratsastuksessa on erittäin tärkeää etteivät alusasun saumat pääse hiertämään ihoa. Evelace malliston Donna, Madonna, Saana, Jaguaari ja Alec asuissa on erityisesti kiinnitetty huomiota saumojen sijaintiin ja saumarakenteeseen.

Evelace suosittelee urheiluun:

Fresh Fabrics Silver urheiluliiviä
Eveliina memory foam kaarituetonta liiviä
Ihoa myötäileviä, mikrokuituisia, hengittäviä koko perheen Donna, Anna, Alec ja Alex alusasuja