Evelace Mallisto Menu

Raskaus- ja imetysaika

Raskauden ja imetyksen aikana rintaliivien käyttö on todella tärkeää. Odottavan äidin vartalossa tapahtuu suuria muutoksia, niinpä liivien tulee olla tarpeeksi tukevat. Raskauden aikana rinnat muuttuvat aremmiksi ja suurenevat hyvin nopeasti erityisesti raskauden ensimmäisten kahdeksan viikon aikana.

Äitiysliiviä kannattaa sovittaa aikaisintaan kuusi viikkoa ennen synnytystä. Sovittaessa pari sormea tulisi mahtua kupin sisäpuolelle, jolloin rinnalle jää turpoamisvaraa. Raskausarvet rinnoissa voi välttää pitämällä liivejä ympäri vuorokauden. Imetyksen tulisi onnistua riisumatta koko liiviä avattavan imetysluukun avulla. Imetysliivien tulisi olla helppohoitoista ja nopeasti kuivuvaa materiaalia. Imettävän naisen rinnanpäät saattavat tulehtua hyvinkin herkästi, eli myös kuppimateriaalin tulee olla miellyttävä, pehmeä ja hankaamaton. Kaarituellisissa liiveissä on huomioitava kaarituen riittävä leveys. Yökäyttöön kannattaa hankkia kaarituettomat liivit. Nämä kaikki tärkeät ominaisuudet on otettu huomioon mallsitomme Maya Mama ja Lilly äitiysliiveissä.

Evelace on suunnitellut Maya Mama memory foam äitiysliivin ottaen huomioon sekä äidin että vauvan hyvinvoinnin imetyksen aikana; kuppikoot CDEFGH. Myös Ulla tuotemerkin äitiysliivi Lilly tarjoaa erinomaisen käyttömukavuuden raskauden ja imetyksen eri vaiheissa povekkaille äideille; kuppikoot GHIKL.