Evelace Mallisto Menu

Proteesiliivi

Naisena oleminen merkitsee eri naisille eri asioita. Elämässä on erilaisia rooleja ja erilaisia painotuksia, kuten parisuhde ja äitiys. Rinnat ovat hyvin merkittävä osa naiseutta. Myös liivin olemuksella pystytään vahvistamaan omaa naisellisuutta ja minäkuvaa, joten naiseudestaan ei tarvitse missään vaiheessa luopua.
Elämää helpottaa pyrkiminen positiivisiin elämyksiin ja asioihin. Kannattaa etsiä mielihyvää ja iloa tuottavia asioita, kuten naisellisuutta korostavat liivit.

Proteesiliivin tulee kaikkien perusominaisuuksiensa lisäksi olla naisellinen, kaunis ja viehättävä. Erinomainen proteesiliivi on suunniteltu tukemaan rintaa. Sen tulee pitää proteesi paikallaan ja jakaa rinnan ja proteesin painon erot niin, että proteesin paino ei tunnu epämiellyttävältä. Toki aluksi siirtyessä käyttämään proteesia vaahtomuovitoppauksen jälkeen, huomaa silikoniproteesin painon erityisesti.

Proteesiliivien materiaalien on oltava erittäin pehmeitä ja ihoystävällisiä, jotta arka iho ja arpien kohdat saavat olla levossa. Samoin liivin pääntien on hyvä olla normaalia korkeampi, jotta proteesi peittyy. Leveät olkaimet ja riittävän korkea ympärys pitävät liivin tukevasti paikallaan.

Proteesiliivi voi olla joko kaarituellinen tai kaaritueton, kunhan kuppikoko ja ympärys ovat ehdottomasti oikeat, jolloin esimerkiksi kaaritukea ei pysty huomaamaankaan. Liivit eivät saa jättää painaumia ihoon, joka onkin oikea tapa todeta, onko liivin koko 100 prosenttisesti oikea.

Evelace proteesiliivipalvelu tarjoaa tuotteen normaalihintaan sisältyen proteesitaskun valmistuksen. Asiakas saa rauhassa valita ja sovittaa sopivan mallin jälleenmyyjän kanssa. Evelace mallistossa on useita koko-, malli- ja materiaalivaihtoehtoja, jotka täyttävät proteesiliivin vaatimukset. Myös kaikista näistä tehdas lupaa, että kaarituet voi tarvittaessa poistaa ja kuitenkin liivin ryhti ja rakenne edelleen säilyvät.

Proteesiliivipalvelun saa meiltä lähes kaikkiin Ullan tuotteisiin (U-tuote). Proteesiliivin tasku valmistetaan aina tehtaalla proteesin mittojen mukaan.

Evelace mallistossa on saatavilla myös Donna Multi Plus ja Eveliina liivit, jotka ovat kokokuppisia, mikrokuituisia, sileitä ja prässätyllä kupilla olevia pitsittömiä liivejä. Liivien erikoisuutena on niiden kuppien sisäpuolella olevat valmiit proteesitaskut. Taskuun voi asettaa rintaproteesin, osaproteesin tai minkä tahansa lisätoppauksen.

Donna Multi Plus liivistä saa poistaa kaarituet, joten liivi toimii erinomaisesti niin kaarituellisena kuin kaarituettomana liivinä. Eveliina liivi on kaaritueton memory foam -kupillinen liivi.