Evelace Mallisto Menu

Häät

Hääpuku määrää, minkä mallinen ja värinen alusasu sopii, eli sen malli ja materiaali ovat oleelliset asiat alusasujen valinnassa. Vaalean ja läpikuultavan hääpuvun kanssa ei kannata siis valita kirkkaan väristä alusasua. Pukua sovitettaessa tulisi aina muistaa pukea alle juuri ne alusvaatteet, jotka on hääpäivää varten valittu. Oikean malliset ja kokoiset liivit takaavat puvun istuvuuden, sillä rinnan muoto on erilainen erilaisilla liiveillä. Näin vältytään epämukavilta yllätyksiltä ja korjauskustannuksilta.

Puvun yläosan ja kaula-aukon mukaan voidaan valita silikoniolkaimet tai olkaimeton liivimalli. Mikäli hääpuku on hihallinen tai olkaimellinen, on hyvä tarkistaa, että rintaliivien olkaimet peittyvät kokonaan. Todella avaran pääntien kanssa kannattaa valita liivit, joissa keskikolmio on mahdollisimman matala.

Hääpuvun alle voi mainiosti pukea myös ylväyttä ja ryhdikkyyttä antavan korsetin. Puvun yläosan muoto ei rajoita korsetin hankkimista, kun korsetissa on irrotettavat olkaimet. Korsetti tuo rinnat kauniisti eteen ja tekee vartalosta linjakkaamman, jolloin olet pidemmän ja hoikemman näköinen. Korsetti muotoilee myös vatsan seutua, jolloin viime hetken pikalaihdutuskuurit eivät ole tarpeen.

Myös muotoilutuotteet ovat oiva tuote vartalon muotoiluun ja linjojen tasoittamiseen. Ne tukevat selkää ja vatsaa. Tutustu Evelacen laajaan muotoilutuotevalikoimaan, josta löytyy monipuolisesti tuotteita pukusi vaatimusten mukaan.

Alushousujen tulee olla hyvin istuvat. Niiden asentoa on puvun alta hankala korjata, eli ne eivät saa siirtyä päällä kävellessä, noustessa, polvistuessa ja muutenkin liikkuessa. Olo tulee epämukavaksi. Materiaalin tulisi olla hengittävää, sillä vaatekerroksia on useampi.

Suosittelemme hääpuvun alle mm. seuraavia tuotteita: Lorena, Adele ja Yara.

Sulhasta ja bestmania ei sovi unohtaa. Suorien housujen alle laitettavat Alec, Fernando ja Kasper bokserit ovat mukavan viileää mikrokuitua, joka ei kutita ihoa ja saa päällyshousut laskeutumaan kauniisti.

Mikrokuitu pitää myös pienten morsiusneitojen ja sulhaspoikien ihon kuivana ja viileänä. Lapsille sopivia tuotteita ovat mm. Anna ja Alex.