Evelace Mallisto Menu

Ylöjärvi, Johanna Välimäki

Hyvä olo tuntuu ja näkyy, joten sopivissa alusvaatteissa yhdistyvät ihanalla tavalla huvi ja hyöty. Toimintani perusajatus on alusvaatettaa ihmiset kaikkiin elämän tilanteisiin. Ammattilainen voi tehdä sopivien alusasujen valinnasta helppoa ja nopeaa.

Olen toiminut Evelace jälleenmyyjänä vuodesta 2010, ensin Kangasalla ja myöhemmin muutin Ylöjärven Viljakkalaan. Tämä on päätyöni. Olen ollut Suomen paras kolmena vuonna ja vuonna 2019 sain kunnian olla Tampereen seudun vuoden yrittäjänainen.

Tehokasta ja mukavaa

Hyvissä alusvaatteissa yhdistyvät hyöty ja huvi, sillä ne ovat ihanuutensa lisäksi oleellinen osa jokaista päivää – ilman alusvaatteita ei pysty tekemään melkein mitään. Parhaat alusasut sen sijaan tekevät hyvistä hetkistä vieläkin parempia. Hyvä olo tuntuu itselle ja näkyy ulospäin.

Oman vaatekaappinsa sisällön saa täydellä kapasiteetilla käyttöön, kun kaiken alle löytyy sopivaa puettavaa. Insinöörinä pidän tehokkuudesta ja mukavuuden maksimoinnista. Voi siis olla hyvä idea valita eri värisiä, erilaisilla leikkauksilla ja eri materiaaleista olevia alusasuja. Toki voit myös käyttää aina vain tiettyjä lemppariliivejä, jolloin samanlaisia kannattaa olla monet! Kaapissa on hyvä olla vähintään neljät sopivat liivit (yhdet päällä, yhdet pesussa, yhdet pesun jälkeen lepäämässä ja yhdet liikuntaan) ja kymmenkunta oikeasti hyvää alushousua, sekä muita vaatteisiin sopivia asusteita: muotoilevia alusasuja, pukeutumispaitoja, pitkiksiä, liiveihin erilaisia olkaimia.

Palvelen asiakkaitani niin kuin haluaisin itselleni tehtävän, eli yritän todella kuunnella ja ymmärtää asiakkaan toiveet ja tarpeet ja tehdä oikeiden tuotteiden löytämisestä helppoa ja mukavaa. Omat kokemukset esimerkiksi raskauden vartalolle aiheuttamista muutoksista auttavat ymmärtämään asiakkaita.  Tykkään palvella jokaisen henkilökohtaisesti, jotta saan keskittyä häneen ja asiakas ehtii tunnustella tuotteita ennen ostopäätöstä.

On mahtavaa nähdä tyytyväisiä asiakkaita. Pitkät asiakassuhteet ovat suuri iloni. Perusluonteeltani olen iloinen, innovatiivinen ja elämänmyönteinen.

Joustavaa palvelua Evelace-alusvaateautolla

2016 suunnittelin työtäni varten alusvaateauton, joka osoittautui loistavaksi keksinnöksi: voin ajaa kotipihaasi, työpaikallesi tai vaikka mökille täysin varustellulla työautollani! Sisältä löytyy peilin lisäksi kaikki tarvittava lämmityksestä lisähakasiin, ja mallistomme kaikkia tuotteita yleensä useita sovituskokoja. Ostoshetki on elämys uuden ajan supertehokkaassa Alusvaateautossa.

Alusvaateauto on vienyt palveluni joustavuuden aivan uudelle asteelle. Kun tuotteita ei tarvitse pakata ja siirtää ja auto on aina muutamassa minuutissa työvalmiina, voin palvella matkan varrella helposti yhtäkin ihmistä ja isoimmillaan jopa 15 hengen porukoita.

Evelace kotiputiikki

Kotonani voin palvella kotiputiikiksi sisustetussa piharakennuksessa. Erityisesti kesäisin viihtyisä mökki, rauhaisa terassi ja ilmalämpöpumpun tuoma suloinen viileys houkuttavat isompiakin porukoita maaseutumatkalle.  Huom aina ajanvarauksella

Erilaisia palvelumuotoja

Tulen mielelläni esittelemään tuotteitamme kotiesittelyyn, työpaikoille ja tapahtumiin.

Kotiesittelyn järjestäjänä saat nauttia VIP-alennuksista: 30 % alennus vähintään yhdestä tuotteesta, ja parhaimmillaan neljästä! Kotiesittelyn voi pitää alusvaateautossa.

Verkkoesittelyssä saat kerätä ystäväsi läheltä ja kaukaa ruutujen ääreen shoppailuhetkeen. Kerrotte etukäteen toiveita minulle ja räätälöin esitykseni teitä varten. Verkkoesittelyssäkin saat nauttia VIP-alennuksista: 30 % alennus 1-4 tuotteesta!

Kotiputiikkiin saapuminen vähintään kolmen hengen porukalla avaa käyttöösi putiikkitapahtuman edut: 25 % alennus 1-3 normaalihintaisesta tuotteesta.

Evelace pop up: toisen yrittäjän tai yhteisön tilassa tapahtuva tapahtuma, jonka järjestäjä saa 25 % alennuksen yhdestä tuotteesta. Teen mielelläni yhteistyötä muiden yrittäjien kanssa. Onko sinulla tai ystävälläsi esimerkiksi kahvila, kauneussalonki tai muu yritys, johon alusvaateauton vierailu olisi hauska lisä?

Alusvaateauton henkilökohtainen palvelukäynti: sovimme yhdessä missä ja milloin tapaamme. Kahden ihmisen aikataulut saadaan helpommin täsmäämään kuin ison porukan. Näppärää erityisesti kiireiselle!

Etäpalvelu. Monelle alusvaateostokset ovat kuin hammaslääkäri: ikävä mutta pakollinen hoidettava asia. Haluan helpottaa elämääsi, joten voit ulkoistaa alusvaatepohdintasi minulle. Kerrot vain mitä ja mihin tarvitset. Ehdotan tuotteita aikaisempien ostostesi, kokojesi ja mieltymystesi perusteella. Sovitat tuotteet kotona kaikessa rauhassa ja varmistamme että olet tyytyväinen.

Jos olet tykännyt palvelusta ja tuotteista jaa tietoa ystävillesikin!

Arvostan suuresti, mikäli kerrot ihmisille minusta, se auttaa pienyrittäjää tavoittamaan uusia asiakkaita!

Suomalaisen Evelacen mallisto on laaja

Evelace on suomalainen vuonna 1995 perustettu yritys, joka suunnittelee ja teettää sekä maahantuo alusasuja koko perheelle. Laadukkaiden tuotteiden tukena on henkilökohtainen pukeutumispalvelu, jossa myyjä kokemuksellaan auttaa asiakasta valitsemaan juuri hänelle sopivat tuotteet. Mallistostamme löydät sileitä ja pitsisiä liivejä, topattuja ja kankaisia, kymmeniä eri värejä, liivikoissa 60-130, kupit AA-N. Esimeriksi naisten alushousuja löytyy kokoon 60 asti.


Terkuin,
Evelace jälleenmyyjäsi,
Johanna Välimäki

040 412 0782

etunimi.sukunimi@evelace.fi

Evelace alusvaateauton päämaja
Koivuniementie 85
39310 Viljakkala, Ylöjärvi
ainoastaan ajanvarauksella

Kalenterini: bit.ly/johannankalenteri

Facebook: Johannan Putiikki – Evelace @johannanputiikki

Instagram: @johannanputiikki

Twitter: @JohPut

Youtube: Johannan Putiikki – Evelace-jälleenmyyjä

Esittelyvideoni:

Lehtijuttuja: