Evelace Mallisto Menu

Ylöjärvi, Johanna Välimäki

Hyvä olo tuntuu ja näkyy, joten sopivissa alusvaatteissa yhdistyvät ihanalla tavalla huvi ja hyöty.

Olen toiminut Evelace jälleenmyyjänä vuodesta 2010 ja teen tätä päätyökseni. Sen myötä mallistoni on erittäin laaja ja pystyn palvelemaan asiakkaitani joustavasti – varsinkin Zena-alusvaateauton avulla, jolla voin viedä alusvaatepalvelun melkein mihin vaan asiakkaiden toiveiden perusteella.

Olen iloinen, innovatiivinen, elämänmyönteinen ja palvelualtis.

Palvelen asiakkaitani niin kuin haluaisin itseäni palveltavan, eli kuuntelen herkällä korvalla, autan liivikoon ja mallin valinnassa ja teen oikeiden tuotteiden löytämisestä mahdollisimman helppoa ja mukavaa. On mahtavaa nähdä tyytyväisiä asiakkaita.

Tulen mielelläni esittelemään tuotteitamme kotiesittelyyn, työpaikoille ja tapahtumiin – huomioi tässäkin Zena-auton etu: tuotteet ovat heti esillä, kun vain ajan paikalle ja sovitustila peileineen ja yksityisyydensuojineen on aina mukana. Kotiesittelynjärjestäjänä saat nauttia VIP-alennuksista ja kutsua ystäviäsi palveltavakseni.

Zena-auto on vienyt palveluni joustavuuden aivan uudelle asteelle. Sillä voin ajaa kotipihaasi, työpaikallesi tai vaikka mökille! Olitpa yksin tai ystävien kera pääset helposti ja vaivattomasti katsomaan sopivat tuotteet samasta mallistosta, joka palvelee myös Putiikissa ja esittelyissä.

Eikö alusvaatteiden ostaminen ole lempipuuhaasi? Haluisitko käyttää aikasi johonkin muuhun? Jos olet jo asiakkaani voit ulkoistaa alusvaatepohdintasi minulle. Säilytän asiakaspalvelua varten jokaisen asiakkaan tuotetiedot – jotta sinun ei tarvitsisi miettiä, etsiä koodeja tai harmitella poisleikattuja kokolappuja. Pelkkä viesti “Graah” riittää puolestasi tehtävän henkilökohtaisen tuotevalinnan aloittamiseen. Voit halutessasi esittää ajankohtaiset toiveesi ja budjetin. Mietin aikaisempien ostosten ja mieltymystesi perusteella mikä tuote sinulle sopii ja kerron ehdotukseni. Värit voit toki päättää itse tai voin tehdä senkin puolestasi. 🙂  Voimme sopia toimituksen niin että pääset sen yhteydessä sovittamaan valintasi, tai sitten Matkahuolto kuljettaa tuotteet luoksesi. Tämän helpompaa ei alusvaatteiden päivittäminen voi olla!

Kalenterini pääset näkemään bit.ly/johannankalenteri

Näet missä olen, mitä teen, mitä tarjouksia on voimassa ja milloin on vapaita aikoja.

Pyydämme välttämään hajusteiden käyttöä alusvaatesovituksessa <3

Ilta-Sanomissa 9.4.2019 julkistettiin minusta juttu, lue menestystarinani!

5.6.2017 Me naiset lehdestä löydät kreisin bisnesideani!

Lisäksi löydät minut myös 15.3.2019 Ylen uutisista!

Terkuin,

Evelace-jälleenmyyjäsi,

Johanna Vilpas

 

Puh: 040 4120782

Sähköposti: etunimi.sukunimi@evelace.fi

Koti- ja työpaikkaesittelyt

Zena-autoinnovaatio liikkuvaan palveluun *ajanvarauksella*

Uusi päämaja: Koivuniementie 85, 39310 Ylöjärvi

Kalenteri: bit.ly/johannankalenteri

 

Facebook: Johannan Putiikki

Instagram: johannanputiikki

Twitter: @JohPut