Evelace Mallisto Menu

Ylöjärvi, Johanna Välimäki

Toimintani perusajatus on alusvaatettaa ihmiset kaikkiin elämän tilanteisiin. Ammattilainen voi tehdä sopivien alusasujen valinnasta helppoa ja nopeaa.

Olen toiminut Evelace jälleenmyyjänä vuodesta 2010 ja tämä on päätyöni. Olen ollut Suomen paras kolmena vuonna.  2019 olin Tampereen seudun vuoden yrittäjänainen.

Tehokasta ja mukavaa

Hyvissä alusvaatteissa yhdistyvät hyöty ja huvi, sillä ne ovat ihanuutensa lisäksi oleellinen osa jokaista päivää – ilman alusvaatteita ei pysty tekemään oikein mitään. Parhaat alusasut sen sijaan tekevät hyvistä hetkistä vieläkin parempia. Hyvä olo tuntuu itselle ja näkyy ulospäin.

Oman vaatekaappinsa sisällön saa täydellä kapasiteetilla käyttöön, kun kaiken alle löytyy sopivaa puettavaa. Insinöörinä pidän tehokkuudesta ja mukavuuden maksimoinnista. Voi siis olla hyvä idea valita eri värisiä, erilaisilla leikkauksilla ja eri materiaaleista olevia alusasuja. Toki voit myös käyttää aina vain tiettyjä mustia lemppariliivejä, jolloin samanlaisia kannattaa olla useammat! Kaapissa on hyvä olla vähintään neljät sopivat liivit (yhdet päällä, yhdet pesussa, yhdet pesun jälkeen lepäämässä ja yhdet liikuntaan) ja kymmenkunta oikeasti hyvää alushousua, sekä muita vaatteisiin sopivia asusteita: muotoilevia alusasuja, pukeutumispaitoja, pitkiksiä, erilaisia olkaimia.

Suomalaisen Evelacen mallisto on laaja

Evelace on suomalainen vuonna 1995 perustettu yritys, joka suunnittelee ja teettää sekä maahantuo alusasuja koko perheelle. Laadukkaiden tuotteiden tukena on henkilökohtainen pukeutumispalvelu, jossa myyjä kokemuksellaan auttaa asiakasta valitsemaan juuri hänelle sopivat tuotteet. Mallistostamme löydät sileitä ja pitsisiä liivejä sekä topattuja ja kankaisia, kymmeniä eri värejä, liivikoissa 60-130, kupit AA-N. Esimeriksi naisten alushousuja löytyy kokoon 60 asti.

Joustavaa palvelua Evelace-alusvaateautolla

2016 suunnittelin ja teetin työtäni varten Alusvaateauton, joka osoittautui loistavaksi keksinnöksi: voin ajaa kotipihaasi, työpaikallesi tai vaikka mökille täysin varustellun Evelace Putiikin kanssa! Autosta löytyy peilin lisäksi kaikki tarvittava lämmityksestä lisähakasiin. Ostoshetki on elämys uuden ajan supertehokkaassa pakettiautossa. Autossa on kaikkia mallistomme tuotteita yleensä useita sovituskokoja.

Alusvaateauto on vienyt palveluni joustavuuden aivan uudelle asteelle. Nyt voin palvella helposti yhtäkin ihmistä ja isoimmillaan 15 hengen porukoita.

Palvelen asiakkaitani niin kuin haluaisin itselleni tehtävän, eli yritän todella kuunnella ja ymmärtää asiakkaan toiveet ja tarpeet ja tehdä oikeiden tuotteiden löytämisestä helppoa ja mukavaa. Omat kokemukset esimerkiksi raskauden vartalolle aiheuttamista muutoksista auttavat ymmärtämään asiakkaita.  Tykkään palvella jokaisen henkilökohtaisesti, jotta saan keskittyä häneen ja asiakas ehtii tunnustella tuotteita ennen ostopäätöstä. On mahtavaa nähdä tyytyväisiä asiakkaita. Pitkät asiakassuhteet ovat suuri iloni. Perusluonteeltani olen iloinen, innovatiivinen ja elämänmyönteinen.

Erilaisia palvelumuotoja

Tulen mielelläni esittelemään tuotteitamme kotiesittelyyn, työpaikoille ja tapahtumiin. Kotiesittelyn järjestäjänä saat nauttia VIP-alennuksista. Alusvaateauton varaaminen vähintään kolmen hengen porukalle avaa käyttöösi putiikkitapahtuman edut. Teen mielelläni yhteistyötä muiden yrittäjien kanssa. Onko sinulla tai ystävälläsi esimerkiksi kahvila, kauneussalonki tai muu yritys, johon alusvaateauton vierailu olisi hauska lisä? Arvostan suuresti, mikäli kerrot ihmisille minusta, se auttaa pienyrittäjää tavoittamaan uusia asiakkaita!

Terkuin,
Evelace jälleenmyyjäsi,
Johanna Välimäki

040 412 0782

etunimi.sukunimi@evelace.fi

Evelace alusvaateauton päämaja
Koivuniementie 85
39310 Viljakkala, Ylöjärvi
*ainoastaan ajanvarauksella*

Kalenterini: bit.ly/johannankalenteri

Facebook: Johannan Putiikki – Evelace @johannanputiikki

Instagram: @johannanputiikki

Twitter: @JohPut

Youtube: Johannan Putiikki – Evelace-jälleenmyyjä

Esittelyvideoni:

Lehtijuttuja: