Evelace Mallisto Menu

Tuusula, Maarit Nummela

Olet lämpimästi tervetullut Evelace kotiputiikkiini Tuusulan Kellokoskelle. Kellokoski on sopivasti keskellä Keski-Uudenmaan aluetta, ihan Järvenpään kupeessa. Lahden moottoritieltä on putiikkiin matkaa vain jokunen kilometri.

Löydät putiikista laadukkaat Evelace alusasut. Rintaliiveissä kokovalikoimamme on erittäin laaja: ympäryksiä 60 – 130 cm ja kuppikokoja AA – N. Alushousut, urheiluliivit ja urheiluasut, muotoilutuotteet, sukkahousut ja asustetarvikkeet täydentävät valikoimaamme. Evelace tarjoaa tuotteita myös miehille ja lapsille. Valikoima kokonaisuudessaan löytyy parhaiten evelace.fi -sivuston kautta. Sieltä löydät myös näppärän kokolaskurin.

Pyrin palvelemaan asiakkaitani niin kuin haluaisin itseäni palveltavan. Kuuntelen, kyselen ja yritän ymmärtää asiakkaan toiveet ja tarpeet, jotta hänelle löytyy parhaat mahdolliset tuotteet. Putiikissa ei tarvitse tuskailla itsekseen oikeasta liivikoosta, eikä hikoilla ahtaassa sovituskopissa.

Putiikki on kotonani ja aukioloajat ovat joustavat. Pääasiassa otan asiakkaita vastaan iltaisin ja viikonloppuisin. Ota rohkeasti yhteyttä niin sovitaan sinulle sopiva aika. Voit tulla yksin tai ottaa muutaman ystäväsi mukaan, jolloin saatat ansaita putiikkietuja. Tästä saat lisätietoja kysymällä. Myös miesasiakkaat ovat tervetulleita sovittamaan liivejä putiikkiin.

Shoppailun lomassa saat halutessasi myös lemmikkiterapiaa. Sitä tarjoilevat kääpiösnautseri Onni ja kaksi kissaa, Devon Rex Milla ja Itämainen lyhytkarva Tikru. Koko kolmikko ryntää yleensä ovelle jo ovikellon kuullessaan ja sinua odottaa lämmin vastaaotto 😊 Mikäli et pidä eläimistä tai pelkäät niitä, niin kerrothan siitä minulle etukäteen, niin järjestän eläimet eri tilaan käynnin ajaksi.

Teen myös koti- ja työpaikkaesittelyjä, sekä yksityisiä palvelukäyntejä.

Maksutapana käyvät korttimaksu, MobilePay, käteinen ja tilisiirto.

Maarit Nummela

Aimolantie 26 as 11
04500 Kellokoski

044 080 8710

etunimi.sukunimi@evelace.fi