Evelace Mallisto Menu

Turku, Taina Rantala

Olen Rantalan Taina ja olen vuodesta 2016 asti toiminut Evelace jälleenmyyjänä.

Evelace kotiputiikkini sijaitsee Turun satamassa Linnan kupeessa ja Silja-Linen naapurissa.

Toivotan Sinut tervetulleeksi tutustumaan ja sovittamaan Evelace mallistoa, kaikessa rauhassa keskellä historian havinaa, mieluiset asut, henkilökohtaisella palvelulla.

Putiikkiini voit varata ajan, kun Sinulle parhaiten sopii. Voit risteilylle lähtiessäsi poiketa ostamaan itsellesi ihanat uudet alusvaatteet tai vaikka muotoiluasun. Palatessasi poikkeat hankkimaan vielä tuliaiset. Tuotteita löytyy niin naisille, miehille kuin lapsillekin.

Voit tulla yksin tai yhdessä ystäviesi kanssa. Järjestämällä putiikkitapahtuma 2 – 4 ystävän kanssa, saat kivan alennuksen kiitokseksi. Kysythän lisää.

Olen käytettävissä myös koti- ja työpaikkaesittelyyn sekä myös erilaisiin tapahtumiin ja messuille. Kotiesittelyssä järjestäjälle 30% tuote-etu.

Evelacen etuna on laadukas, monipuolinen mallisto kokoja löytyy 65AA -130N asti. Evelace tuotteet suunnitellaan suurimmalta osin Suomessa ja valmistetaan korkealaatuisista materiaaleista. Materiaaleina käytetään pehmeitä ja ihoa miellyttävästi hemmottelevia kankaita ja pitsejä. Mallisto sivulta voit tutustua valikoimaan. Myös valikoidut brändit euroopasta kuuluvat valikoimiimme.

Uutena meiltä löytyy ekomallisto, kangas on valmistettu kierrättämällä Välimerestä kerätty muovi uudeksi kankaaksi. Me kaikki voimme vaikuttaa hiilidioksidipäästöjen vähenemiseen valitsemalla ympäristöystävälliset alusvaatteet!

Terveisin Taina Rantala

Linnankatu 87
20100 Turku

0400 500 878

etunimi.sukunimi@evelace.fi