Evelace Mallisto Menu

Tampere, Eeva Toivonen

Sydämellisesti tervetuloa Evelace Pitsiputiikkiini Tampereella!

Viehkeässä buduaarissani voit rauhassa tutustua laadukkaisiin Evelace alusvaatteisiin ja autan mielelläni juuri sinun mittojesi mukaisten liivien ja muiden alusasujen valinnassa.  Putiikki sijaitsee kätevästi Tampereen ydinkeskustassa katutasossa, kampaamo-kauneushoitola E-Stailin tiloissa.

Olen ammatiltani kampaaja ja innostuin perustamaan Pitsisopin, koska olen itse vannoutunut Evelace käyttäjä. Yli 15 vuoden kokemuksen pohjalta voisin kai kutsua itseäni jo varsinaiseksi Evelace kokemusasiantuntijaksi 🙂

Tykästyin aikoinaan Evelaceen ihan omalla työpaikallani, jonne oli tilattu myyntitapahtuma. Minuun teki vaikutuksen erityisesti liivivalikoima, josta löytyi tosi kauniita ja hyvin istuvia liivimalleja, myös isommalle kuppikoolle. Käytössä olen huomannut, että Evelacen alusvaatteet ovat myös mukavia päällä, hyvälaatuisia ja tuovat arkeen mukavan ripauksen luksusta.

Pitsisoppini valikoimiin sisältyvät Evelacen omat alusvaatteet naisille ja tytöille (rintaliivit, pikkuhousut, urheiluliivit, muotoilutuotteet, sukkatuotteet sekä mikrokuituiset kerrastot ja yöpaidat). Mallistosta löytyy upeita pitsisiä ja sileitä liivejä sekä alushousuja kymmenissä eri väreissä ja malleissa (ympärykset 60-130 ja kuppikoot AA-N).

Valikoimasta löytyy alusasuja myös miehille ja pojille. Nämä Adamen -malliston alushousut, -paidat ja kerrastot ovat istuvuudeltaan huipputasoa, sillä suunnittelussa on huomioitu erilaiset vartalonmuodot ja istuvuus on testattu suomalaisilla malleilla ennen tuotantoa.

Evelacen omaa mallistoa täydentävät tarkkaan valikoidut eurooppalaiset tuotemerkit, kuten saksalainen Ulla ja espanjalainen Selmark. Ulla-mallistosta löytyy upeita, ihanasti tukevia liivejä B-kupista N-kuppiin asti 65 – 130 ympärysmitoilla. Ja Selmarkin hienostuneen tyylinen mallisto sisältää alusasujen lisäksi myös urheilu- ja oloasuja.

Voit käydä tutustumassa koko Evelacen mallistoon verkossa https://www.evelace.fi/mallisto/.

Jos Evelace ei ole sinulle vielä tuttu, niin lyhyesti kerrottuna Evelace on kotimainen naisten ja tyttöjen alusasu-, yöasu- ja muotoilutuotemallisto, joka on suunniteltu erityisesti suomalaisen naisen vartalontarpeet huomioon ottaen. Tuotteet on suunniteltu Suomessa ja valmistettu korkealaatuisista materiaaleista. Alusasut ovat myös miellyttäväntuntuisia päällä, sillä materiaaleina käytetään pehmeitä ja ihoa hemmottelevia kankaita ja pitsejä. Evelace Oy on palvellut suomalaisia asiakkaita lähes 30 vuoden ajan.

Olet lämpimästi tervetullut Pitsisoppiini myös ystäviesi kanssa yhdessä! Buduaarissa pääsette hetkeksi astumaan pois omasta arjesta, voitte nauttia virvokkeita ja sovitella yhdessä liivejä tai muita kivoja alusasuja. Bonuksena saat mukavan alennuksen omista ostoistasi.

Tulen mielelläni esittelemään Pitsisopin asuja myös erilaisiin tapahtumiin, työpaikoille tai harrastuspaikkoihin ja pidän myös kotiesittelyitä.

Varaa sovitusaika puhelimella tai sähköpostilla, niin autan sinua valitsemaan juuri sinun mitoillesi sopivimmat liivit ja muut laadukkaat alusasut!

Eeva Toivonen

Evelace Pitsisoppi
E-Staili kampaamo ja kauneushoitola
Kuninkaankatu 36, 33200 Tampere

040 7330 557

etunimi.sukunimi@evelace.fi