Evelace Mallisto Menu

Sastamala, Sinikka Taipale

Olen pitkän elämänkokemuksen omaava, koulutettu ja asiantunteva Evelace jälleenmyyjä Sinikka Taipale Sastamalasta. Olen avannut Evelace kotiputiikin tänne Ellivuoren kupeeseen vuonna 2010. Itsenäisenä Evelace jälleenmyyjänä olen toiminut vuodesta 2009.

Olet tervetullut vierailemaan putiikissani sopimuksen mukaan yksin tai ystävien kanssa. Voit myös järjestää omat kutsusi kotiputiikissa – tarjoan silloin kahvit. Tulen mielelläni esittelemään Evelace tuotteita myös kotikutsuille, työpaikoille, laitoksiin, yhdistysten kokoontumisiin tai vaikka mökille.

Voit valita juuri sinulle sopivat tuotteet laajasta malli- ja kokovalikoimasta (koot 60AA-130N). Käytettävissäsi on koko Evelacen nettisivuilla esitelty mallisto. Älä stressaannu kauppojen ahtaissa sovituskopeissa, vaan tule nauttimaan yksilöllisestä, kiireettömästä palvelusta ja kodinomaisesta tunnelmasta kotiputiikkiini tai Evelace kutsuille!

Maksutapoina käyvät niin maksukortit, käteinen kuin tilisiirtokin.

Tavoitat minut parhaiten puhelimella tai sähköpostilla. Facebook-sivuillani ilmoitan tulevista tapahtumista ja ajankohtaisista tarjouksista. Tervetuloa!

Sinikka Taipale Tmi

Kutalantie 469
38100 Sastamala

040 847 6259

etunimi.sukunimi@evelace.fi

Facebook: Evelace Sinikka Taipale