Evelace Mallisto Menu

Sastamala, Sinikka Taipale

Olen pitkän elämänkokemuksen omaava, koulutettu ja asiantunteva Evelace-edustaja Sinikka Taipale Sastamalasta. Olen avannut Evelace-kotiputiikin tänne Ellivuoren kupeeseen vuonna 2010. Itsenäisenä Evelace-edustajana olen toiminut vuodesta 2009.

 

Olet tervetullut vierailemaan putiikissani sopimuksen mukaan yksin tai ystävien kanssa. Voit myös järjestää omat kutsusi kotiputiikissa – tarjoan silloin kahvit. Tulen mielelläni esittelemään Evelace-tuotteita myös kotikutsuille, työpaikoille, laitoksiin, yhdistysten kokoontumisiin tai vaikka mökille.

 

Voit valita juuri sinulle sopivat tuotteet laajasta malli- ja kokovalikoimasta (koot 60AA-130N). Käytettävissäsi on koko Evelacen nettisivuilla esitelty mallisto. Älä stressaannu kauppojen ahtaissa sovituskopeissa, vaan tule nauttimaan yksilöllisestä, kiireettömästä palvelusta ja kodinomaisesta tunnelmasta kotiputiikkiini tai Evelace-kutsuille!

 

Maksutapoina käyvät niin maksukortit, käteinen kuin tilisiirtokin.

 

Tavoitat minut parhaiten puhelimella tai sähköpostilla. Facebook-sivuillani ilmoitan tulevista tapahtumista ja ajankohtaisista tarjouksista. Tervetuloa!

Sinikka Taipale Tmi

Kutalantie 469,

38100 Sastamala

Puh: 040-8476259

Sähköposti: etunimi.sukunimi@evelace.fi

Facebook: www.facebook.com/evelacesinikkataipale