Evelace Mallisto Menu

Riihimäki, Anneli Kalervo

Olet lämpimästi tervetullut Evelace kotiputiikkiini Riihimäellä palveltavaksi. Löydät putiikista laadukkaat Evelace alusasut. Tuotevalikoimasta löytyy tuotteita juuri sinulle upealle naiselle. Kokovalikoima sekä mallisto on erittäin laaja. Pystymme palvelemaan myös proteesiliivi asiakkaita. Valikoima kokonaisuudessaan löytyy parhaiten evelace.fi -sivuston kautta.

Tuotteissamme tärkeää on laadun lisäksi hyvä istuvuus sekä laadukkaat materiaalit. Pidän kunnia-asiana päästä palvelemaan erityisesti sinua ja pyrin aina tarjoamaan asiakkailleni miellyttävän ostokokemuksen. Ei ahtaita sovituskoppeja eikä itsekseen oikeasta liivikoosta tuskailua. Pieni lystinpito on myös sallittua, ellei jopa suotavaa 🙂

Evelace tarjoaa tuotteita myös miehille ja lapsille.

Putiikkiin voit varata ihan yksityisen palveluajan. Jos ystävät haluavat tulla mukanasi, sekään ei ole ongelma. Tulkaa ihmeessä viettämään hauska ostoshetki yhdessä, ja saat putiikkitapahtumasta etuja itsellesi.

Putiikki on kotonani ja aukioloajat ovat erittäin joustavat. Ota rohkeasti yhteyttä niin sovitaan juuri sinulle sopiva aika. Putiikki sijaitsee Riihimäen keskustassa Isokäyrällä. Kirjaimellisesti kotini kivijalassa.

Palvelen sinua myös esittelyissä ja tarvittaessa teen kotikäyntejä. Ota rohkeasti yhteyttä ja sovitaan juuri sinulle parhaiten sopiva palveluaika ja -tapa

Olen palvellut asiakkaita vuodesta 2016.

Asiakkaiden kommentteja;

”Kiitos ystävällisestä ja rennosta asiantuntemuksestasi. Liivitkin löytyi, juuri minulle sopivat”
”Kiitos tosi kivoista kutsuista! Nuorison sanat kutsujen jälkeen: se oli tosi kiva, ei ollut yhtään ahdistavaa vaik alkuun luulin et olis, tullaan kyl uudestaan mut te (eli me aikuiset) ette kyl tuu mukaan”
”Ihanaa kun on kerrankin erilaisia vaihtoehtoja”

Ollaan yhteydessä!

Anneli Kalervo
Riihimäki
045 139 2132

etunimi.sukunimi@evelace.fi

Facebook: Evelace ihanuudet Tmi Anneli Kalervo
Instagram: evelace_anneli