Evelace Mallisto Menu

Ruokolahti, Marjukka Pulkkinen

Tervetuloa ”Villa” Hevonkuuseen

Evelace kotiputiikkini sijaitsee Ruokolahdella maaseudun rauhassa, mutta silti erinomaisten kulkuyhteyksien varrella. Valtatie 6:lta on vain kilometrin matka perinteistä kylätietä maalaismiljöön halki. Matkalla voit nähdä hevosia laiduntamassa tien vieressä ja heinäkuussa usein myös heinää kuivamassa vanhaan tapaan seipäillä.

Kotiputiikissa saat viettää kiireettömän hetken laadukkaiden alusasujen sekä henkilökohtaisen neuvonnan ja palvelun parissa. Pukukopin seinät eivät ahdista, sillä käytössämme on yli 100-vuotiaan hirsitalon yksi kokonainen huone. Ja mikäli tulette suuremmalla porukalla, niin voimme ottaa käyttöömme myös idyllisen vanhan tuvan.

Kotiputiikkiin voit tulla asioimaan yksin tai ottaa ystäviä mukaan. Perinteisten kotiesittelyiden rinnalle on nyt tullut myös putiikkitapahtumat, joissa ottamalla 2-4 ystävää mukaasi, saat henkilökohtaisia etuja.

Tulen edelleen pitämään esittelyjä myös sinne missä naiset (ja miks ei miehetkin) kohtaavat, olipa se sitten koti, vapaa-ajan kohde, työpaikka tai vaikkapa seuran tai yhdistyksen kokoontuminen.

Kunhan Korona aikanaan hellittää, niin jatkan myös suosittuja naisteniltoja, joissa alusasutietouden lisäksi tarjolla on myös pientä iltapalaa ja mahdollisuus saunoa kynttilän valossa, ihanassa vanhassa hirsisaunassa.

Koko laajaan Evelace mallistoon voit etukäteen tutustua www.evelace.fi. Mallisto-osiosta löydät kaikki saatavilla olevat tuotteet kauniiden kuvien kera ja kokolaskuria käyttämällä voit katsoa mitä kaikkia liivejä löytyy sinun koossa (muista katsoa myös rinnakkaiset koot, sillä malleissa on aina vähän eroja).

Tule putiikkiini ja anna minun auttaa löytämään juuri sinulle oikean malliset, oikean kokoiset ja hyvin istuvat alusasut eri käyttötarkoituksiin.

Kotiputiikki on toistaiseksi avoinna vain etukäteen aika varaamalla. Näin mahdollistan jokaiselle rauhallisen ja turvallisen asioinnin ilman turhia kontakteja muihin ihmisiin. Minä palvelen vain terveenä, tulethan sinäkin oireettomana. Käytän maskia asiakaspalvelutilanteessa ja niitä, sekä käsidesiä on aina saatavilla myös asiakkaille.

Hevonkuusi- tilamme on nimensä mukaisesti keskellä ei mitään, mutta kuitenkin niin lähellä.

Odotan täällä juuri sinua

Marjukka Pulkkinen

Käköläntie 94
56610 Rautjärvi, Ruokolahti

040 756 2107

etunimi.sukunimi@evelace.fi

Facebook: facebook.com/pitsipuotimarjukka