Evelace Mallisto Menu

Pornainen, Päivi Nurminen

Kotiputiikkini sijaitsee Pornaisten Laukkoskella, maaseudun rauhassa, mutta lähellä Etelä-Suomen kaupunkeja Porvoon, Helsingin ja Lahden välissä. Intohimo työhöni syntyy rakkaudesta kauniisiin alusvaatteisiin, sekä äitiyden ja hevosharrastuksen myötä syntyneestä tarpeesta käytännöllisyyteen ja mukavuuteen kaikessa pukeutumisessa. Evelacen mallistossa kauneus, käytännöllisyys ja mukavuus yhdistyvät laatuun ja kestävyyteen, joten pystyn tarjoamaan asiakkailleni parasta mahdollista aluspukeutumista.

Mallisto on laaja, tuotteita on tarjolla koko perheelle. Naisten aluspukeutumisen tuotevalikoima on erityisen laaja, niin koon kuin käyttötarkoituksenkin mukaan. Henkilökohtainen palvelu takaa sen, että löydät juuri omaa kokoasi ja käyttötarvettasi vastaavan tuotteen.

Kotiputiikissani voit vierailla, kun sinulle sopii, otathan kuitenkin yhteyttä ennen saapumistasi, jotta olen varmasti paikalla. Lisäksi voin tuoda mallistoni kotiisi, joko henkilökohtaiselle palvelukäynnille tai sinun ja ystäviesi yhteiseen illanviettoon. Minut voi kutsua myös erilaisiin tapahtumiin tai yrityksiin tuomaan alusvaatetietoa ja -palvelua tarjolle. Maksutapoina käyvät käteinen, korttimaksu tai tilisiirto.

Ota yhteyttä ja sovitaan tapa ratkaista juuri sinun haasteesi aluspukeutumiseen liittyen!

Päivi Nurminen, Evelace jälleenmyyjä

Vähä-Laukkoskentie 130
07150 Laukkoski, Pornainen

040 768 7856

etunimi.sukunimi@evelace.fi

Facebook: Evelace Päivi Nurminen