Evelace Mallisto Menu

Outokumpu, Soili Kurikka-Mononen

Unohda harhailut tavarataloissa epätietoisena sopivasta koosta tai mallista ja tule palveltavaksi Outokumpuun Evelace Pitsisoppiin!

Pitsisoppi sijaitsee Kauppakadulla aivan Outokummun keskustassa, ompelimoni yhteydessä. Evelace malliston laajasta kokovalikoimasta löytyy alusasuja koko perheelle, tietenkin naisten alusvaatteita on runsaimmin. Laadukkaiden rintaliivien ja alushousujen lisäksi valikoimaan kuuluu naisille urheiluliivit, muotoilutuotteet, sukkatuotteet sekä mikrokuituiset kerrastot ja yöpaidat. Evelace on kotimainen naisten ja tyttöjen alusasu-, yöasu- ja muotoilutuotemallisto, joka on suunniteltu erityisesti suomalaisen naisen vartalontarpeet huomioon ottaen. Tuotteet suunnitellaan ja testataan Suomessa ja valmistusta valvotaan tarkkojen laatukriteereiden mukaisesti. Materiaaleina käytetään pehmeitä ja ihoa miellyttävästi hemmottelevia kankaita ja pitsejä.

Adamen on Evelace Oy:n oma alusasutuotemerkki miehille ja pojille. Alusvaatteet on suunniteltu erityisesti skandinaaviselle pitkälle vartalomallille – Adamen paidoissa ei alaselkä paista paljaana. Mallistostamme löytyy erilaisia aluspaitoja ja -housumalleja niin arkeen, juhlaan kuin urheiluun.

Evelace Pitsisopissa on myytävänä myös useiden eurooppalaisten alusvaatemerkkien tuotteita, joilla täydennetään myynnissä olevaa Evelace mallistoa mm.”Isojen tyttöjen” Ulla alusasuissa kokoja on B-kupista N-kuppiin ja ympärykset 65–130.

Palvelen halutessasi koti- ja työpaikkaesittelyissä, naistenilloissa sekä erilaisissa messutapahtumissa lähialueella.

Voit sopia myös henkilökohtaisemman Putiikkitapahtuman 2–5 ystävällesi Pitsisoppiin pienten tarjoiluiden kera, jolloin kutsujana saat 1-2 tuotteesta 25 % alennuksen sekä kulloinkin voimassa olevat tarjoukset itsellesi sekä ystävillesi.

Pitsisoppi on avoinna ompelimon aukioloaikoina maanantaista perjantaihin klo 9.00–17.00 ja sovittaessa myös lauantaisin. Maksutapoina käyvät korttimaksu ja käteinen. Mallistoon pääset tutustumaan jo kotonasi kätevästi netin kautta: www.evelace.fi

Tärkeisiin tilaisuuksiin valmistautuminen alkaa aluspukeutumisesta: valmistujaiset, häät, edustustilaisuudet. Tule käymään luonani ja aloitetaan perusteellinen valmistautuminen ajoissa.

Soili Kurikka-Mononen
ErgoMode ompelimo

Kauppakatu 9
83500 Outokumpu

050 375 6947

etunimi.sukunimi@evelace.fi

Facebook: Soilin Evelace Pitsisoppi