Evelace Mallisto Menu

Nokia, Outi Lahtinen

Olisiko sinusta mukavaa hankkia alusvaatteita vaivattomasti? Olisiko ihanaa sovittaa alusvaatteita turvallisesti omassa rauhassa, laajasta valikoimasta ja asiantuntijan avulla?

Minä olen Outi ja kutsun sinut iloiseen ja ammattitaitoiseen palveluuni Evelace kotiputiikkiini nimeltä Belle Dentelle (”kaunis pitsi”). Putiikkini sijaitsee Nokialla, Ilkan alueella, jonne pääset myös Nyssen kyydissä. Evelace tuotevalikoimasta löydät mukavia ja muotoilevia sekä kauniita ja komeita alusasuja joka päivään, juhlaan ja jumppaan, murkuista mummoihin ja miehille myös.

Putiikkini on avoinna sopimuksen mukaan, yleensä arki-iltaisin sekä viikonloppuisin. Voit tehdä ajanvarauksen vain itsellesi tai sinulle ja ystävillesi. Kun teitä on vähintään kolme, voit saavuttaa putiikkitapahtuman etuja. Ota yhteyttä, niin kerron sinulle lisää. (Yhteystiedot sivun alaosassa).

Turvallista asiointia ja henkilökohtaista pukeutumispalvelua saat myös kotiesittelyssä tai henkilökohtaisella palvelukäynnillä sinun luonasi kotona, työpaikalla tai mökillä tai vaikkapa harrastuksessa, yhdistyksessä tai muussa yhteisössä. Miten olisi vaikkapa työyhteisön tai harrastusporukan hyvinvointitapahtuma tai pikkujoulujen etkot? Esittely voidaan järjestää myös etäältä verkkoesittelynä. Esittelyn järjestäjänä saat VIP-alennuksia tuotteista.

Lahjakortilla voit antaa juhlijan omien mittojen ja maun mukaisen lahjan. Meiltä löydät rintaliivikoot 60AA-130N ja erilaiset lisätarvikkeet liiveihin. Muista myös urheilu- ja imetysliivit, muotoilu-, yö- ja uima-asut sekä sukkahousut ja pitkät alushousut. Meiltä on mahdollista hankkia myös proteesiliivejä mittatilauksena.

Maksutapoina käyvät maksukortit, käteinen ja tilisiirto. Tilatut tuotteet voit noutaa putiikista tai sinua lähimmästä Matkahuollon palvelupisteestä tai voimme sopia niiden toimittamisesta kotiisi.

Evelace jälleenmyyjänä toimin itsenäisenä yrittäjänä vuonna 1995 perustetussa suomalaisessa alusasujen kotimyyntitoiminnassa. Evelace tuotteet suunnitellaan Suomessa ja valmistetaan sekä korkealaatuisista että miellyttävistä materiaaleista. Omaa mallistoa täydentävät tarkkaan valikoidut eurooppalaiset tuotemerkit. Valikoimasta voit löytää elämäsi mukavimmat ja kauneimmat rintaliivit.

Tervetuloa tekemään olosi mukavaksi!

Hyväntuulisin terveisin

Outi Lahtinen

Pajulankatu 13
37150 Nokia

040 538 6967

etunimi.sukunimi@evelace.fi

Facebook: facebook.com/OutinEvelace
Instagram: evelace_belle_dentelle