Evelace Mallisto Menu

Loimaa, Anita Kallionpää

Anita pitsistudiolta, hei.

Olen tehnyt monipuolisesti asiakaspalvelua koko ikäni ja lupaan palvella myös sinua parhaan kykyni mukaan, kiireettömästi ja yksilöllisesti.

Evelace kotiputiikkini sijaitsee Loimaalla, keskellä kaikkea, Turun ja Tampereen puolivälissä. Tänne voit helposti poiketa myös Somerolta tai Huittisista, sekä kaikkialta siltä väliltä. Loimaan torille on putiikilta matkaa noin kolme kilometriä.

Pitsistudioni on rintamamiestalon pihapiirissä, saunakamarissa. Kotiputiikkini sai nimen pitsistudio, koska laadukkaiden Evelace alusasujen lisäksi samassa tilassa on pieni valokuvausstudioni.

Pitsistudio on avoinna tilauksesta juuri sinulle ja joskus ihan muuten vain, siitä ilmoittelen erikseen pitsistudion facesivulla. Teen tätä työn ohessa, joten varaathan oman aikasi viestillä tai pirauttamalla.

Voit myös järjestää putiikkitapahtuman 2-4 ystävällesi putiikissani ja minä tarjoan kahvit. Tällöin sinä saat mukavan edun myynnin mukaan.

Teen myös kotiesittelyjä sekä pop up tapahtumia.

Maksutapoina toimii käteinen, mobile pay ja tilisiirto.

Ahdistaako kauppojen hikiset sovituskopit?! Ota aikaa itsellesi, tule ihastumaan ja hanki laadukkaat alusasut rennossa ilmapiirissä, kahvia nauttien.

Tmi Anita Kallionpää

Juvantie 240
32200 Loimaa

040 511 7957

etunimi.sukunimi@evelace.fi

Facebook: Evelace pitsistudio – Tmi Anita Kallionpää