Evelace Mallisto Menu

Lapinlahti, Kati Tuomainen

Tervetuloa Evelace Kotiputiikkiini Lapinlahdelle Mäntylahteen!

Putiikkini löytyy vitostien varrelta, Lapinlahdelta ajat n.10min. Iisalmesta¬- Siilinjärveltä ja Maaningalta on n.25min. ajomatka.

Kotiputiikki on auki sopimuksen mukaan. Soita, viestitä (saat varmemmin kiinni) tai laita sähköpostia, niin sovitaan sinulle yksilöllinen ja kiireetön sovitus aika. Voit myös tuoda mukanasi vähintään 2 ystävää ja saatat ansioitua henkilökohtaisiin putiikkietuihin (myynti vähintään 300e).

Putiikista löydät alusasut koko perheelle. Mallistosta löytyy muotoilutuotteita, yöasuja, urheiluasuja, mekkoja, sukkahousuja, sukkia, lisätarvikkeita liiveihin ja tietenkin liivejä ja alushousuja niin arkeen kuin juhlaan. Kokovalikoima liiveissä on laaja, ympäryksistä löytyy 65-130 ja kupit AA-N. Evelace on suomalainen yritys, jonka mallistot on suunniteltu suomalaisille vartaloille. Mallistosta löytyy myös Eurooppalaisten yritysten tuotteita esim. Selmark, Ulla ja Zsport. evelace.fi sivulta näet mallistot. Ostamasi tuotteet toimitetaan sinulle lähimpään matkahuollon palvelupisteeseen.

Järjestän myös avointen ovien päiviä ja muita asiakastapahtumia. Lisäksi palvelen koti-ja työpaikkaesittelyissä, myös naisten illat kuuluvat työn kuvaani. Kotiesittelyn järjestäjänä tai työpaikan yhteyshenkilönä saat vähintään yhdestä tuotteesta -30%.

Maksutapoina minulle käyvät korttimaksu, käteinen ja tilisiirto. Minulta saat myös lahjakortteja.

Ota aikaa itsellesi ja tule valitsemaan jotain uutta ja kaunista!

Tmi Kati Tuomainen

Mäntylahdentie 9
73110 Mäntylahti

040 703 7221

etunimi.sukunimi@evelace.fi