Evelace Mallisto Menu

Laitila, Matilda Mäki-Arvela

Hei,

Olen Matilda ja Evelace jälleenmyyjänä aloitin keväällä 2018, päätyöni ohella.

Tervetuloa Evelace kotiputiikkiini, joka sijaitsee valtatie kahdeksan varrella, vajaan viiden kilometrin päässä Laitilan keskustasta. Se myös sijaitsee kivenheiton päässä lähikunnista: Uusikaupunki, Rauma, Eura ja Mynämäki. Olit sitten ohikulkumatkalla tai lähiseudunasukas, löydät putiikkiini helposti.

Evelacen etuna on laadukas, laaja ja monipuolinen mallisto, kokoja löytyy laajasti 65AA – 130I asti. Valikoimaan kuuluu rintaliivien lisäksi urheiluliivit, muotoiluasut, sukkahousut, yöasut, uima-asut sekä alusasut myös miehille ja lapsille.

Kotiputiikkini on avoinna ajanvarauksella, juuri sinulle sopivana aikana. Voit tulla yksin tai yhdessä ystäviesi kanssa. Putiikissani voimme rauhassa ja ajan kanssa sovittaa teille mieluiset alusasut.

Voit myös järjestää kotiputiikissani putiikkitapahtuman vähintään kahden ystäväsi kanssa ja saat siitä etutuotteita. Kysy putiikkitapahtumasta lisää.

Muita Evelace palvelumuotoja ovat esimerkiksi kotiesittelyt, henkilökohtainen kotikäynti ja työpaikkaesittelyt. Ota rohkeasti yhteyttä, niin sovitaan sinulle sopiva palvelumuoto.

Minut löytää myös Facebookista ja Instagramista, josta löydät uutuudet, tarjoukset ja tulevat tapahtumat.

Matilda Mäki-Arvela

Haukantie 47
23800 Laitila

050 341 4647

etunimi.sukunimi@evelace.fi

Facebook: Evelace / Matilda Mäki-Arvela
Instagram: evelace_matildasofia