Evelace Mallisto Menu

Kouvola, Taru Leppäkoski

Hei!

Tervetuloa Evelace kotiputiikkiini Kouvolan Anjalaan. Kotiputiikkini sijaitsee Kouvolan ja Kotkan puolivälissä hyvien kulkuyhteyksien varrella. Lähin bussipysäkki alle 100m päässä. Kotkaan n. 26 km ja Kouvolaan n.20 km. Kotiputiikkini on auki sopimuksen mukaan. Arkena vain iltaisin, mutta viikonloppuna myös päiväaikoja. (Kesä aikana hyvin myös arkisin päiväaikoja.) Voit varata henkilökohtaisen ajan tai tulla parin ystäväsi kanssa. Jos otat vähintään kaksi ystävääsi mukaan, saatat saada erityisiä putiikkietuja. Tästä saat lisätietoa kysymällä.

Putiikissa saat kaikessa rauhassa sovitella ja tutustua Evelacen laadukkaaseen mallistoon. Enää ei tarvitse stressata ahtaissa sovituskopeissa, todetaksesi, ettei mitkään valitsemistasi liiveistä olleet hyviä ja ei ole ketään paikalla joka auttaisi… Täällä on apua sekä ihania ja sopivia liivejä muita tuotteita unohtamatta. Ympäryksistä löytyy 65-130 cm ja kuppikokoja AA-N.

Tilatut tuotteet voit noutaa niiden saapuessa putiikista tai voin toimittaa lähelle  kotiisi tai matkahuollon kautta. Jotain voi löytyä putiikista heti mukaankin 🙂

Otathan Facebook sivuni seurantaan, niin pysyt ajantasalla tarjouksista ja tapahtumista!
Kotiesittelyt, verkkoesittelyt, naistenillat ja pop up tapahtumat kuuluvat palveluksiini Evelace jälleenmyyjänä.

Toivottavasti saan olla apunasi pian! Tervetuloa kotiputiikkiini 🙂

-Taru

P.s. taloudessa hääräilee kissa ja koira, joilta putiikkihuone on kielletty.

Taru Leppäkoski
Kymijoentie 4 a
46910 Anjala

044 300 0372

etunimi.sukunmimi@evelace.fi

Instagram: evelace_taru_leppakoski
Facebook: Evelace jälleenmyyjä Taru Leppäkoski