Evelace Mallisto Menu

Kouvola, Sari Leppänen

Tervetuloa Evelace kotiputiikkiini Kouvolan Anjalaan. Putiikkiini on helppo löytää ja se sijaitsee kivenheiton päässä Loviisasta, Kotkasta ja Haminasta. Kotiputiikki on auki sopimuksen mukaan (pääasiassa arki-iltaisin ja viikonloppuisin), joten otathan yhteyttä soittamalla, viestittämällä tai sähköpostilla.

Voit varata henkilökohtaisen ajan, tulla kaksin tai porukalla. Jos otat vähintään kaksi ystävääsi mukaan, saatat saada erityisiä putiikkietuja. Tästä saat lisätietoa kysymällä.

Putiikissa saat rauhassa sovitella ja tutustua Evelacen laadukkaaseen ja erittäin laajaan malli- ja kokovalikoimaan. Ympäryksistä löytyy 65-130 cm ja kuppikokoja AA- N.

Henkilökohtaisen palvelun avulla löydät tarpeisiisi sopivimmat tuotteet arkeen ja juhlaan. Myynnissä on myös proteesiliivejä, urheiluliivejä, muotoilutuotteita, sukkahousuja, yöasuja ja asustetarvikkeita, kuten esimerkiksi silikoniolkaimia ja olkainpehmusteita.

Tuotteiden toimitus: voi saada heti mukaan tai tilataan putiikkiin noudettavaksi tai tilaan matkahuollon kautta haluamallasi tavalla tai nähdään kylillä ja toimitan tuotteet sinulle suoraan.

Tästä löydät uusimman malliston ja liivien kokolaskurin.

Ilmoitan Facebook-sivuillani ajankohtaisista tuotteista ja tarjouksista.

Kotiesittelyt, verkkoesittelyt, työpaikkaesittelyt, naistenillat ja tapahtumat kuuluvat palveluksiini Evelace jälleenmyyjänä.

Olet lämpimästi tervetullut kotiputiikkiin yksin tai yhdessä!

Sari Leppänen

Elimäentie 46 A
46900 Anjala

044 980 0064

etunimi.sukunimi@evelace.fi