Evelace Mallisto Menu

Kangasala, Johanna Vilpas

Tervetuloa Johannan putiikkiin.

Hyvä olo tuntuu ja näkyy, joten sopivissa alusvaatteissa yhdistyvät ihanalla tavalla huvi ja hyöty.

Olen toiminut Evelace-jälleenmyyjänä jo vuodesta 2010 ja teen tätä päätyökseni. Sen myötä mallistoni on erittäin laaja ja pystyn palvelemaan asiakkaitani hyvin joustavasti. Olen iloinen, innovatiivinen, elämänmyönteinen ja palvelualtis.

Palvelen asiakkaitani niin kuin haluaisin itseäni palveltavan, eli kuuntelen herkällä korvalla, autan liivikoon ja mallin valinnassa ja teen oikeiden tuotteiden löytämisestä mahdollisimman helppoa ja mukavaa. On mahtavaa nähdä tyytyväisiä asiakkaita, siitä saa energiaa ja onnistumisen iloa.

Putiikkini Kangasalan Lentolassa on auki sopimuksen mukaan. Ajan voi varata yksin tai kaverin kanssa piipahtamiseen tai porukalle osoitteesta vello.fi/johannanputiikki tai ottamalla muuten yhteyttä. Ajankohtaisia tietoja on Putiikin Facebook-sivuilla.

Tulen myös mielelläni esittelemään tuotteitamme kotiesittelyyn, työpaikoille ja tapahtumiin. Esittelynjärjestäjänä saat nauttia VIP-alennuksista ja kutsua ystäviäsi palveltavakseni. Työpaikkaesittely räätälöidään toiveidenne mukaan.

Täysin uutena juttuna Suomessa – ja ehkäpä koko maailmassa – teetin uuden autoni niin, että pystyn palvelemaan asiakkaitani myös siinä. Voin ajaa pihaasi ja astutpa kyytiin yksin tai parin ystäväsi kanssa niin asiakkaille on autossakin helposti ja vaivattomasti katsottu sopivat tuotteet samasta mallistosta joka palvelee myös Putiikissa ja esittelyissä.

Nyt ajanvaraus Putiikkikäynteihin ja kotiesittelyihin helposti myös sähköisesti: vello.fi/johannanputiikki

Putiikissa vältetään hajusteiden käyttöä.

 

Terkuin,

Evelace-jälleenmyyjäsi,

Johanna Vilpas

040 4120782

johanna.vilpas@evelace.fi

Koti- ja työpaikkaesittelyt

Zena-autoinnovaatio liikkuvaan palveluun

Johannan Putiikki osoitteessa: Kannistontie 2, 36220 Kangasala *ajanvarauksella*

Ajanvaraus: vello.fi/johannanputiikki

 

Facebook: Johannan Putiikki

Twitter: @JohPut

Instagram: johannanputiikki

Pinterest: johannanputiikk