Evelace Mallisto Menu

Kaarina, Kia Kuitunen

Moikka kaikille! Olen Kia ja hurahdin täysin Evelace toimintaan keväällä 2022. Olen koko ikäni tehnyt asiakaspalvelu- ja myyntityötä ja mulle on aina ollut tärkeintä kuunnella asiakasta ja vastata asiakkaan tarpeeseen oikeilla tuotteilla. Evelace tuotteissa on parasta se, että ne on laadukkaita ja niissä on otettu huomioon, että me ei olla kaikki samasta muotista. Toki myös se, että kotimainen yritys on toiminut jo vuodesta 1995 lähtien, oli mulle aika helppo päätös liittyä Evelace jälleenmyyjien perheeseen.

Evelace on pisimpään tunnettu liiveistään eikä ihme, koska kokoja löytyy todella laajasti; ympärykset 65-130cm ja kuppikoot AA-N! Mallistossa on myös paljon erilaisia alushousuja, muotoilutuotteita, uima-asuja, yöasuja, urheiluvaatteita, urheiluliivejä, sukkahousuja, sekä löytyy mallistosta valikoimaa myös miehille ja lapsille. Meiltä saat esimerkiksi koko perheelle ihanan lämmittävät ja hengittävät mikrokuituiset kerrastot!

Mun Evelace kotiputiikkiin on kaikki tervetulleita just omana itsenään ja mun mielestä kaikilla on oikeus tuntea itsensä upeaksi ikään ja kokoon katsomatta! Hyvä fiilis ja itsevarmuus lähtee alusvaatteista asti, eli eiköhän päivitetä nyt sun alusvaatekaappia. Ja jos sun alusvaatteet on vanhempia, kun sun lapset, niin sit meillä on jo kiire, mutta vielä ei ole kuitenkaan liian myöhäistä 😉

Evelace kotiputiikkini sijaitsee Kaarinassa ja tänne pääset helposti ympäristökunnista, kuten Turusta, Liedosta, Piikkiöstä, Paraisilta ja Paimiosta.

Voit myös järjestää kotiputiikissani putiikkitapahtuman vähintään kahden ystäväsi kanssa ja saat siitä etutuotteita. Myös kotiesittelyn järjestäjälle on omat edut käytössä tai jos kutsut minut yrityksesi tiloihin, niin saat myös etuja! Ole yhteydessä niin katsotaan sinulle sopivin tapa napata edut itsellesi!

Osallistun myös mielelläni erilaisille messuille ja naisteniltamiin, joten ole vain rohkeasti yhteydessä kaikissa yhteistyökuvioissa!

Kotiputiikki on avoinna sopimuksen mukaan, joten siinäkin asiassa vain soittoa tai viestiä tulemaan.

Otathan seurantaan Facebook ja Instagram tilini, koska siellä ilmoittelen aktiivisesti malliston uutuuksista ja tarjouksista!

Ystävällisin terveisin,

Kia Kuitunen
Pitsiunelmia ja helminauhaa Tmi

Kaijalankatu 15
20780 Kaarina

044 584 0415

etunimi.sukunimi@evelace.fi

Facebook: Evelace / Kia Kuitunen
Instagram: evelace_pitsiunelmia