Evelace Mallisto Menu

Helsinki, Hannele Oksanen

Tervetuloa Evelace kotiputiikkiini Itä-Helsinkiin, Kurkimäkeen, hyvien liikenneyhteyksien päähän.

Kotiputiikissani on esillä Evelacen oma monipuolinen alusasumallisto sekä muiden eurooppalaisten liivitalojen yksinmyyntimalleja. Etunamme on laaja kokovalikoima, koosta 65AA kokoon 130N asti, ja nopea toimitus tukustamme Oulusta. Laadukkaiden rintaliivien ja alushousujen lisäksi valikoimaan kuuluu naisille urheiluliivit, muotoilutuotteet, sukkatuotteet sekä mikrokuituiset kerrastot ja yöpaidat. Valikoimiimme kuuluvat myös suositut mikrokuituiset alusvaatteet miehille ja lapsille, jotka saat hankittua samalla käynnillä. Huomioi myös toivelahjat ja lahjakortit.

Henkilökohtaisen tuoteneuvonnan ja sovituksen avulla saat istuvat ja miellyttävät alusasut kaikkiin tilanteisiin ja tarpeisiin. Kotiputiikissani voit rauhassa tehdä valintasi ja yksilöllisissä erityistarpeissa pyrin auttamaan parhaani mukaan.

Meille voit sopimuksen mukaan tulla yksin tai ystävien seurassa, vaikka räätälöityyn teemailtaan. Tulen myös mielelläni esittelemään Evelace tuotteita kotiisi tai työpaikallesi, jolloin esittelynjärjestäjänä olet oikeutettu vapaavalintaisiin VIP-tuotteisiin. Minut voi kutsua henkilökohtaiselle palvelukäynnille ja vierailen myös tapahtumissa ja palvelutaloissa.

Maksutapoina minulle käyvät korttimaksu, käteinen ja tilisiirto.

Rintaliivienkin hankinta voi olla mukavaa ja vaivatonta, tapaamisiin!

Hannele Oksanen
Evelace jälleenmyyjä

Kurkisuontie 16 H 52
00940 Helsinki

050 500 1137

etunimi.sukunimi@evelace.fi

Facebook: Evelace/ Hannele Oksanen