Evelace Mallisto Menu

Askola, Satu Snirvi

Tervetuloa Askolaan Evelace kotiputiikkiini alusasuostoksille. Suomen kartalla Askola sijoittuu Porvoon kupeeseen, Lahdesta ja Helsingistä ajoaikaa meille on vajaa tunti.

Kotiputiikissani käsilläsi on oululaisen Evelace Oy:n kattava mallisto: alusasut löytyvät niin naisille, miehille kuin lapsillekin. Mallistomme materiaalina on mm. ihoa hellivää korkealaatuista mikrokuitua: yöasut, pitkät leggingsit ja bokserit ovat säilyttäneet suosionsa vuosien kuluessa. Rintaliiveissä kokovalikoimamme on erittäin laaja: ympäryksiä 60 – 130 cm ja kuppikokoja AA-N. Muotoilutuotteet, sukkahousut ja urheilu- ja uima-asut täydentävät valikoimaamme. Evelacen omat ja edustamamme eurooppalaiset brändit takaavat runsaasti vaihtoehtoja eri tarpeisiin. Tuotteisiimme voit tutustua tarkemmin mallisto-sivulla.

Ota rohkeasti yhteyttä ja sovi käyntiaika kotiputiikkiini ”pitsikeikalle” (ei kiinteitä aukioloaikoja). Näin koronan vallitessa arvostat varmasti juuri omaa sovitusaikaa. Henkilökohtaisen palvelun avulla löydät helposti tarpeisiisi sopivat tuotteet, ovat ne sitten arkeen, juhlaan tai liikuntaan. Voit tulla yksin tai ottaa muutaman ystäväsi mukaan, jolloin saatat ansioitua putiikkietuihin. Tästä saat lisätietoja kysymällä. Vaihtoehtoisesti voit varata koti- tai työpaikkaesittelyn, jolloin tulen mallistoni kanssa Sinun luoksesi tai työpaikallesi ja voit ystäviesi kanssa viettää miellyttävän “pitsisen illan” VIP-etuineen. Teen myös henkilökohtaisia palvelukäyntejä. Käytössäsi on koko alusasuihin liittyvä ammattitaitoni lähes 20 vuoden ajalta.

Evelace kotiputiikki, esittely, palvelukäynti tai suora tilaus vaikka puhelimitse: näistä on hyvä valita juuri Sinulle sopivin tapa hankkia laadukkaita Evelace tuotteita.

Näkemisiin Evelace pitsien merkeissä!

Satu Snirvi, Evelace-jälleenmyyjänä vuodesta 2003

Järveläntie 35
07590 Askola

040 566 0691

etunimi.sukunimi@evelace.fi

Facebook: Satu Snirvi – Evelace-alusasut