Evelace Mallisto Menu

Kotiesittely

Evelace kotiesittely on miellyttävä ja helppo tapa sovittaa kauniita ja hyvin istuvia mallistomme alusasuja. Esittelyssä saat kiireettömästi tutustua ja sovittaa tuotteita asiantuntevan Evelace myyjän opastuksella.

Kotiesittelyn aluksi myyjä esittelee tuotteita teille yhteisesti. Voit jo myös etukäteen toivoa, mitkä tuotteet sinua erityisesti kiinnostavat. Varsinainen sovitus tapahtuu myyjän kanssa kahden kesken, jolloin tarkistamme alusasukokosi ja pääset tuntemaan ihollasi Evelacen uskomattoman upean istuvuuden sekä kankaidemme ihastuttavan tuntuman.

Tule kotiesittelyyn vieraaksi tai toimi itse esittelynjärjestäjänä. Evelace esittelyysi saat kutsua 5 – 9 vierasta. Näin pystymme takaamaan sinulle ja vieraillesi Evelace esittelyn laadukkaan palvelun. Kiireetön esittely on miellyttävä tapa viettää pieni hemmottelu hetki ihastuttavien alusasujen ja omien ystävien kanssa.

Kotiesittelyn järjestäjänä saat VIP-etuna mahdollisuuden ostaa normaalihintaisia tuotteitamme huomattavalla 30 % alennuksella oheisen taulukon mukaisesti, kun esittelyssä sinulla on vähintään kaksi vierasta. Esittelynmyyntiin huomioidaan kaikki esittelyssä ostetut muut kuin VIP-tuotteet.

Esittelyn myyntiVIP-tuotteiden lukumääräAlennus / tuote
1 – 399 euroa130 %
400 – 699 euroa1-230 %
700 – 999 euroa1-330 %
1000 euroa tai yli1-430 %