Evelace Mallisto Menu

Kaupan ehdot

Nämä kaupan ehdot koskevat Evelace kotimyyntiä.

Maahantuoja

Evelace Oy
Haaransuonkuja 8
90240 Oulu
puh. 0400 688 688
www.evelace.fi

Toimitus

Evelace tuotteiden ostaminen on helppoa, turvallista ja nopeaa. Voit valita sinulle parhaiten sopivimman toimitustavan tilaushetkellä seuraavista toimitusvaihtoehdoistamme:

Säästääksemme luontoa ja sinun kulujasi toimitamme tilaamasi tuotteet yhdessä paketissa. Mikäli tilaat sekä varastosta heti löytyviä tuotteita että tehdastilaustuotteita, voit nopeuttaa toimitustasi valitsemalla 2-osaisen toimituksen: varastotuotteet heti ja tehdastilaustuotteet niiden saavuttua tukkuun. Tällöin toimitusmaksu on 9 € eli 4,50 € per paketti.

Toimitamme varastotuotteet noin 2 – 3 arkipäivässä jälleenmyyjän tukkutilaukseen perustuen. Ulla ja Selmark tuotteet tilaamme tehtaalta joka toinen viikko, joten niiden toimitusaika on noin 3 – 5 viikkoa. Jälleenmyyjäsi tiedottaa sinua Ulla ja Selmark tuotteiden saatavuudesta.

Kun pakettisi on noudettavissa, saat ilmoituksen toimituksesta. Ilmoituksen saat, kun tilausta tehdessäsi ilmoitat puhelinnumeron ja sähköpostiosoitteen.

Virhevastuu

Korkealaatuiset Evelace-tuotteet on valmistettu laadukkaista materiaaleista. Tuotteisiin sovelletaan kuluttajansuojalain virhevastuuta koskevia pykäliä. Virhevastuun alaisten tuotteiden on oltava puhtaita.

Peruuttamisoikeus

EU-direktiivin 2011/83/EU mukaan asiakkaan oikeuksista, sinulla on oikeus tuotteen palauttamiseen ilman syytä 14 päivän kuluessa. Peruuttamisoikeuden edellytyksenä on, että tuote on käyttämätön ja alkuperäisessä kunnossa tuotelappuineen- ja etiketteineen.

Harkinta-aika

14 vuorokauden harkinta-aika lasketaan siitä päivästä, kun olet vastaanottanut ostamasi tuotteen. Jos esimerkiksi olet vastaanottanut ostamasi tuotteen maanantaina 1. päivä, kestää harkinta-aika maanantaihin 15. päivä saakka. Jos harkinta-aika päättyy lauantaina, sunnuntaina tai pyhäpäivänä, katsotaan harkinta-ajan päättyvän sitä seuraavana arkipäivänä.

Kaupan peruuttaminen

Sinun on ennen harkinta-ajan päättymistä ilmoitettava Evelace-jälleenmyyjälle, että haluat perua kaupan. Ilmoituksen on oltava selkeä ja yksiselitteinen. Sen voi tehdä esimerkiksi tilauskaavakkeen takapuolella olevalla peruuttamislomakkeella.

Tuotteiden palautus

Jos olet vastaanottanut tilaamasi tuotteen, tulee se palauttaa. Tuotteet on palautettava viimeistään 14 päivän kuluessa siitä päivästä, kun ilmoitit meille kaupan perumisesta. Lähettäjä maksaa palautettavien tuotteiden lähetyskulut.

Kauppasumman palautus

Palautamme kaikki sinulta saamamme maksut, viimeistään 14 päivän kuluessa peruuttamisilmoituksen vastaanottamisesta. Maksut palautetaan kuitenkin vasta, kun olemme vastaanottaneet palautetut tuotteet tai olet esittänyt todisteet tuotteiden palauttamisesta. Ellei toisin ole sovittu, kauppasumma palautetaan käyttäen maksutapaa, jolla olet tuotteen maksanut.

Tietosuoja

EU:n tietosuoja-asetuksen (General Data Protection Regulation, GDPR) mukaan sinulla on oikeus tietoon, miten henkilötietojasi käsitellään, sekä oikeus peruuttaa sähköisen markkinoinnin suostumus. Henkilötietojen käsittelyyn liittyvät käytännöt löytyvät Evelace tietosuojaselosteesta.