Evelace Mallisto Menu

Koulutus

Aloittaessasi Evelace jälleenmyyjänä et tarvitse aikaisempaa kokemusta alusasujen myyntityöstä. Me koulutamme sinut alusasujen asiantuntijaksi.

Me koulutamme monipuolisesti jälleenmyyjämme. Koulutuksen avulla pystyt tarjoamaan asiantuntevaa ja henkilökohtaista alusasujen pukeutumispalvelua asiakkaillesi ja tunnet malliston salaisuudet sekä sen mahdollisuudet ratkaista asiakkaan tarpeet. Säännöllinen koulutus auttaa sinua ylläpitämään ja kehittämään taitojasi ja saavutat urallasi uusia tavoitteita. Mikä voisi olla parempaa palautetta asiakkaaltasi kuin onnesta hehkuvat kasvot, kun hän on vihdoinkin löytänyt itselleen täydellisesti istuvat liivit.

Koulutusmuotoja on useita erilaisia ja niiden tarkoitus on rakentaa työn kaikkien osa-alueiden hallintaa ja osaamista.

Jälleenmyyjä perehdytetään henkilökohtaisesti alusta alkaen koulutusesittelyiden, mallistokoulutuksen ja monipuolisen peruskoulutuksen avulla.

Maahantuoja järjestää kaksipäiväisiä valtakunnallisia viikonloppukoulutuksia kahdesti vuodessa, yksi tammikuussa ja yksi elokuussa. Näissä koulutuksissa saat mm. ajankohtaisen mallistotietouden tulevaan myyntikauteen: syys-talvi ja kevät-kesä.

Näin ollen Evelace jälleenmyyjänä saat ammattitaitoista ja laaja-alaista koulutusta niin yrittäjänä toimimiseen kuin ammattitietouteen. Myös kollegojen tuki on äärimmäisen tärkeää, kun koulutuksissa pääset vaihtamaan kokemuksia toisten jälleenmyyjiemme kanssa, mm. tuotteiden istuvuudesta erilaisille vartalomalleille.

Kun haluat kehittää itseäsi ja saada monipuolisen ja mielenkiintoisen työn, ota yhteyttä, niin esittelemme sinulle työn sisältöä, ja pääset mukaan alusasujen ammattilaisten inspiroivaan ja energiseen yhteisöön.