Evelace Mallisto Menu

Jälleenmyyntityö

Evelace jälleenmyyjänä olet itsenäinen ammatinharjoittaja ja tarjoat henkilökohtaista alusasujen pukeutumispalvelua ja myyt Evelace tuotteita asiakkaillesi kotimyyntinä.

Evelace alusasujen pukeutumispalvelu on kokonaisvaltaista asiakaspalvelua ja opastusta. Tuot palvelun kotiesittelyn avulla lähelle asiakastasi. Hänen on sinun asiantuntevalla avustuksella helppoa ja miellyttävää valita parhaiten tarpeisiinsa sopivat alusasut.

Henkilökohtainen pukeutumispalvelu koostuu useista eri palveluista:

Onnistuneen Evelace pukeutumispalvelun ja monipuolisten palvelumuotojen tuloksena ovat tyytyväinen asiakas ja kestävä asiakassuhde sekä sinä, myyntityössäsi menestyvä Evelace jälleenmyyjä.

Evelace palvelumuotoja on useita, joista voit itse rakentaa sopivan yhdistelmän oman työsi toteuttamiseksi. Paras tulos syntyy, kun vähintään 70 % myyntityöstä tapahtuu kotiesittelyissä.
Esittelyn lisäksi muut palvelumuodot tukevat erinomaisesti jälleenmyyntityön kausivaihteluja ja asiakashankintaa.
Evelace palvelumuodot ovat:

Evelace jälleenmyyjänä sinulla on vapaus toteuttaa itsellesi tarvittava ansiotaso. Voit valita, toimitko päätoimisena vaiko merkittävää sivutuloa tuottavana yrittäjänä. Jälleenmyyjänä voi toimia pää- tai sivutoimisesti, opiskelun ohessa tai vaikkapa ollessa hoitotuella tai äitiys- / vanhempainlomalla. Työrytmin päätät aina sinä itse. Kuitenkin jälleenmyyntityön menestyksellisyys perustuu säännöllisesti järjestettävien Evelace esittelyjen määrään. Suosituksemme on, että pidät vähintään viisi kotiesitteyä kuukaudessa.

Jälleenmyyjänä rakennat oman asiakaskuntasi ja huolehdit heidän palvelemisestaan. Evelace Oy tarjoaa jälleenmyyjänämme käyttöösi laadukkaan ja toimivan Evelace toimintakonseptin sekä monipuolisen malliston. Evelace myös kouluttaa jokaisen jälleenmyyjän alusasujen asiantuntijaksi. Myös nopeat, neljänä päivänä viikossa tapahtuvat tukkutoimitukset, Oulun varastolta ovat avainasemassa työssäsi, jolloin kotimyynnillä pystyt erinomaisesti kilpailemaan vähittäismyymälöiden kanssa. Toimitustapoja on myös kaksi: voit tilata tuotteet itsellesi ja toimittaa ne edelleen asiakkaillesi tai voit hyödyntää tukun tarjoamaa pakkauspalvelua, jolloin lähetämme tilauksesi suoraan tukusta sinun asiakkaallesi. Näin takaamme menestyvän yritystoiminnan jälleenmyyjällemme ja asiantuntevan palvelun sinun asiakkaille eli kuluttajille.

Evelace jälleenmyyjänä suunnittelet oman yrityksen kannattavuuden ja tulotason omien tavoitteidesi mukaan. Myyjän ansiot muodostuvat kuluttajahinnan ja tukkuostohinnan erotuksesta. Ostotasot, jotka määräävät jälleenmyyjän tukkuostojen alennusprosentit, esitellään yksityiskohtaisesti esimerkkeineen jälleenmyyjän toimintaideassa, johon tutustut infotilaisuudessamme. Aktiivisella markkinoinnilla ja säännöllisellä asiakaskontaktien hoitamisella pystyt kasvattamaan yrityksesi liikevaihtoa ja saavutat yrittäjälle tuottoisempia ostoalennuksia ja määräalennuksia. Ansioista voit lukea lisää.

Voit myös kehittää bisnestäsi ja edetä urallasi Evelace tiimipäälliköksi tai kouluttajaksi, joka tuo lisäansioita jälleenmyyntityön rinnalle.

Olet meidän jälleenmyyjämme, kun:

Kun haluat yksityiskohtaisempaa tietoa Evelace jälleenmyyntityöstä, lähetä yhteydenottopyyntö meille, niin kerromme sinulle lisää ja sovimme kanssasi infotilaisuuden. Evelace infotilaisuus on maksuton, eikä se velvoita sinua aloittamaan Evelace jälleenmyyjänä. Päinvastoin tapaamisen tavoite on antaa kattava kirjallinen tietopaketti Evelace jälleenmyyjän toiminnasta ja pääset tutustumaan myyntimallistoon. Myyntityön salaisuushan on, kun aidosti luotat ja välität myymistäsi tuotteista, välittyy innostuksesi asiakkaisiin. Siispä tule ja vakuutu itse tuotteistamme ja valmiista konseptista, jolla onnistut yrittäjänä.

Oivallinen tapa tutustua työhömme, on myös järjestää oma Evelace esittely kotona ja tutustua meihin esittelynjärjestäjänä. Tällöin pääset itse nauttimaan Evelace alusasujen pukeutumispalvelusta ja voit sovittaa mallistomme tuotteita. Samalla voit seurata Evelace jälleenmyyjän merkittävintä päätyöskentelymuotoa, kotiesittelyä läheltä ja saat keskustella jälleenmyyjämme kanssa, mitä jälleenmyyntityö on?