Evelace Mallisto Menu

Ansiot

Evelace jälleenmyyjänä olet itsenäinen ammatinharjoittaja, jolloin esittelet ja myyt Evelacen valmistamia ja maahantuomia tuotteita asiakkaillesi ja tarjoat heille henkilökohtaista alusasujen pukeutumispalvelua.

Sinun työvälineesi on oma mallisto, joka koostuu aloitusmallistosta ja sovituskoiksi tilaamistasi mallisarjoista. Näillä tuotteilla teet sovitukset asiakkaillesi.

Asiakkaidesi tilaamat tuotteet sinä vuorostaan tilaat suoraan tukun varastosta. Nopean tukkutoimituksen ansiosta myös sinä pääset toimittamaan tilaukset muutaman päivän sisällä asiakkaillesi, tai käyttäessäsi tukun pakkauspalvelua me lähetämme tuotteet tukusta suoraan asiakkaillesi. Näin ollen jälleenmyyjänämme sinulla ei ole varastoriskiä, sillä myymäsi tuotteet saat aina tilattua tukun varastosta.

Hinnoittelun avuksi jälleenmyyjällämme on käytössään kuluttajahinnasto, jossa on nähtävillä suositushinnat. Saat ostoalennuksen kuluttajahinnoista toimintaidean ostotasojen mukaisesti. Ostotasoja on kuusi: perus-, hopea-, kulta- ja platina-, platina plus ja platina superplus -tasot.

Uutena jälleenmyyjänä aloitat perustason myyjänämme, jolloin tukkuostoista saat heti ostoalennusta 26 %. Kokonaiskatteesi vaihtelee 26 % – 44 % välillä. Mitä enemmän myyt ja rekrytoit, sitä enemmän alennusprosenttisi kasvaa.

Ostotasot määräytyvät vuosineljänneksen aikana tukusta ostettujen tuotteiden arvonlisäverollisilla suositushinnoilla eli kuluttajahinnoilla. Lisäksi saat kuukausittain määräalennusta, joka perustuu kuukauden kokonaisostomäärääsi.

Tämän lisäksi on erilaisia kampanjaetuuksia, koulutusmatkoja ja markkinointikampanjoita, jotka vaihtelevat kausittain.

Suosittelemme, että Evelace jälleenmyyjän työhön käyttämäsi aika on vähintään 30 tuntia kuukaudessa eli vähintään viisi kotiesittelyä kuukaudessa, jotta työsi tuottaa tulosta. Infotilaisuudessa esittelemme sinulle ansioesimerkkejä sivutoimisen ja päätoimisen jälleenmyyjän työstä.

Lähetä yhteydenottopyyntö meille ja sovitaan tapaamisaika.