Evelace Mallisto Menu

Aloittaminen

Jälleenmyyjänä toimimisesta ja sen mahdollisuuksista saat tietoa meiltä Evelace tukusta ja Evelace jälleenmyyjiltämme. Maahantuoja, tukun henkilökunta ja kouluttajamme esittelevät toimintaamme sinulle mielellään infotilaisuudessa, joka on maksuton, eikä velvoita sinua aloittamaan. Tapaamisen tavoite on esitellä sinulle toimintamme ja mallistomme ja vastata sinun kysymyksiisi.

Yritystoimintasi alkaa, kun solmit Evelace Oy:n kanssa jälleenmyyntisopimuksen. Sopimuksella myyjänämme saat oikeuden markkinoida tuotemerkkiämme ja toimintaideaamme ja hankkia Evelace aloitusmalliston.

Opastamme sinua jälleenmyyjänämme alusta alkaen niin yritystoiminnan aloittamisessa kuin pukeutumispalvelun oppimisessa. Koulutukseen kuuluu mm. mallistokoulutus, jossa sinut perehdytetään tuotteisiimme. Toiminnan alussa yhdessä pidetyt esittelyt lisäävät sinun ammattitietoutta ja luo hyvän pohjan yritystoiminnan onnistumiselle. Jokainen Evelace jälleenmyyjä perehdytetään huolellisesti jälleenmyyntitoiminnan eri osa-alueisiin.

Evelace jälleenmyyjän aloitusmallisto on erittäin monipuolinen. Aloitusmallisto sisältää kaikki kuluttajahinnaston tuotteet, yli 150 erilaista alusasua.

Mallistomme on laajin tarjolla oleva alusasumallisto Suomessa. Aloitusmallisto toimitetaan Evelace matkalaukun kera, jonka avulla sinun on helppoa kuljettaa mallistoa asiakaskäynneillä. Lisäksi mukaan tulee riittävä valikoima työvälineitä, kuten esimerkiksi ripustimia, mittanauha, hinnoittelulappuja, käyntikortteja, tilauskaavakkeita ja kaikki tarvittavat työhön liittyvät kirjalliset materiaalit.

Evelace tarjoaa käyttöösi myös tilausohjelmiston, jolla voit vaivattomasti tehdä tukkutilaukset sinulle sopivana ajankohtana. Tilaus siirtyy automaattisesti tukun tilausjärjestelmään sellaisenaan. Toimitamme tukkutilauksia myyjillemme FIFO-järjestyksessä maanantaista torstaihin, joten saat tuotteet todella nopeasti toimitettavaksi asiakkaillesi. Voit myös hyödyntää tukun pakkauspalvelua, jolloin tilauksesi lähetetään suoraan tukusta asiakkaillesi. Olemme yksi nopeimmista kotimyyntiyrityksistä tuotetoimitusten suhteen ja näin myyntisi muuttuu nopeasti asiakastilauksesta rahaksi.

Jälleenmyyjän sähköisenä tiedotuskanavana on Evelace Extranet, jossa ajankohtaiset tiedotteet ja kaavakkeet ovat aina kätesi ulottuvilla.

Jokainen Evelace jälleenmyyjä saa myös oman etunimi.sukunimi@evelace.fi sähköpostin, joten työskentely Evelace jälleenmyyjänämme on luotettavaa ja saat brändin tuen toiminnallesi.

Evelace jälleenmyyjänä ympärilläsi on hyvä tukiverkko, sillä sinua auttavat niin maahantuoja, koko tukun henkilökunta kuin kouluttajamme.

Haluatko sopia infotilaisuuden? Esittelemme mielellämme sinulle toimintaamme yksityiskohtaisesti ja saat kirjallisen materiaalin toiminnastamme.

Lähetä yhteydenottopyyntö, niin soitamme sinulle ja sovitaan tapaamisaika.